Meddig gúnyolódhat még büntetlenül a magyarokon Orbán?
ma 22:17
Hát azért... erős túlzásnak vélem elképzelésedet. Miért ne terjedne ki a magánszférára? Mert képzetlen embereket ömlesztve alkalmazni nem a legjobb ötlet. Kirúgod a cnc esztergályos munkásaidat, elmennek közmunkásnak, csak te nem az embereidet kapod vissza, mert ők már elmentek betonozni, hanem 8 képzetlen antiszociális munkakerülőt. Látod hol a hiba a gépezetben?
Akkor sorba:
22:21
Csak szervezés kérdése, hogy a szakképzett munkaerő ne betonozni menjen. Bár nem csodálom, hogy nem érted, hiszen még mindig hiszel a kormányban. Amen
22:42
Én olvasok külföldi sajtót is. Eddig kb hasonlókat írtak. Most nem. Érezni az öncenzúrát, bizonyos hírek apróbetűssé tételét. És, javítsatok ki, ha tévedek, de mintha egy rádiót készülnének bezárni (sajnos nem emlékszem, melyiket, nem vagyok nagy rádiós, de ígérem utána nézek).
Egyéb kérdés? (holnap válaszolok ;))
Kedves woar! A kínai pénz jobb, olcsóbb mint az IMF.
Kina nem hitelt ad, hanem állampapírt vesz.
Nincsenek költségvetési feltételeik sem, tehát szabad keze van a kormánynak.
Az IMF a pénzét akarja kamatokkal együtt visszakapni, Kínának nem ez a fontos, hanem hogy a termékeit teríthesse Európában. Ennek középpontja lehet Magyarország. Nem véletlen dühösek most ránk a Szlovákok is, mert nem nekik sikerült ezt elérni.
Kedves kolopele
Nem értem miért lovagolsz a kínai befektetésen. Egyet értek, ez jó húzás az országnak. Én nem egy maszopos idióta vagyok aki (megjegyzem, úgy mint a fideszes idióta), benyalja a vezér szavait és neki mindenben igaza van a másik meg mindenben hazudik.
A jó húzásokat elismerem, de ebből a fidesznek önerőből csak egy volt. Mégpedig az előző regnálás alatt az adórendőrség. Sajnos a végére ott is elszállt alóluk a ló és túlzásba vitték (persze nagyobb ökörség volt megszüntetni a következő kormánynak).
Kínának nem lehet diktálni. Ezt tudják a kínaiak, és annyira nem lehet kóklet ov, hogy ezt sem tudná. Kína ide jött és közölte, hogy marad (berepült a sült galamb).
22:42 kitaláltam neked egy példát, hogy felfogd: ha a szőke kék-szeműek bármikor lelőhetik a barnákat, az gáz. Akkor is ha nem teszik.
23:07, 23:08 fogalmazzátok meg még egyszer, ha nekem szólt. Nem nagyon értem, mit akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!