Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik most ennyire Tibet-pártia...

Akik most ennyire Tibet-pártiak lettek: hol voltatok eddig?

Figyelt kérdés

Eddig miért nem volt ennyire fontos nektek Tibet?

Megjegyezném, hogy én is Tibet függetlenségét támogatom, de nem lököm vissza azt a szokásos rizsát, hogy "júj micsoda csúnya diktatúra vagyunk, csak mert a saját gazdaságunk érdeke előbbre való (legalábbis reméljük), mint Tibet...

2011. jún. 27. 15:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező !

"Akik most ennyire Tibet-pártiak lettek: hol voltatok eddig?

Eddig miért nem volt ennyire fontos nektek Tibet? "

Miért is érdekeli ez Önt ?

Egyébként, eddig is fontos volt számukra.

Eddig is itt voltak.

És megköszönnek minden támogatást.

A diktatúra elkezdődött, nem csak Tibetben.

A Tibetieket természetesen jobban érdekli a Tibeti gazdaság.

Ökörköri

2011. jún. 28. 16:06
 32/36 A kérdező kommentje:

"Amikor az SZDSZ-MSZP koalíció nyert, akkor mindenki más troll volt?

Különben meg egy millió légy nem tévedhet? Akkor egyél szart!"

Nem életszerű a példád.

Ugyanis én nem demokratikus választások végeredményére írtam a példát, hanem a te trollkodásodra. Többek között az ilyen hülye példákra, mint amiket felhozol.

2011. jún. 28. 23:00
 33/36 A kérdező kommentje:

"Miért is érdekeli ez Önt ? "

Tegnap még elég sok ember jött Tibettel.

Mint mondtam én is Tibet önállóságát támogatnám.

csak arrapróbáltam rávilágítani, hogy a Fidesz lépése nem egyedi és az ő helyzetükben érthető (még ha nem is értek vele egyet)

A diktatúra pedig akkor kezdődik el, ha "maga" (minek magázódni) már nem írhatja ezt le.

2011. jún. 28. 23:03
 34/36 anonim ***** válasza:

A diktatúra nem azzal kezdődik, hogy nem írhatsz a neten és emberek lógnak a főutcán. Annak is vannak fokozatai.

Ökörköri

2011. jún. 29. 14:48
 35/36 anonim ***** válasza:

Egyébként világíthatunk mi itt rá sok mindenre de annyi esélye van Tibetnek az elszakadásra mint nekünk, hogy vissza kapjuk az elvett területeket.

Tüntessenek a világban lássák a népek mi folyik ott. Természetesen a saját portájukon intéződik el véglegesen a dolog....talán...

Ökörköri

2011. jún. 29. 15:11
 36/36 anonim válasza:
A kérdező nagyon ügyesen írt mindenről, jól átlátja a dolgokat! & kedves köhm kötekedő (nevezzünk így)..te elég sok szar baromságot össze írtál,olvass utána a dolgoknak még sztem!;)
2012. jan. 2. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!