Akik most ennyire Tibet-pártiak lettek: hol voltatok eddig?
Eddig miért nem volt ennyire fontos nektek Tibet?
Megjegyezném, hogy én is Tibet függetlenségét támogatom, de nem lököm vissza azt a szokásos rizsát, hogy "júj micsoda csúnya diktatúra vagyunk, csak mert a saját gazdaságunk érdeke előbbre való (legalábbis reméljük), mint Tibet...
Kedves Kérdező !
"Akik most ennyire Tibet-pártiak lettek: hol voltatok eddig?
Eddig miért nem volt ennyire fontos nektek Tibet? "
Miért is érdekeli ez Önt ?
Egyébként, eddig is fontos volt számukra.
Eddig is itt voltak.
És megköszönnek minden támogatást.
A diktatúra elkezdődött, nem csak Tibetben.
A Tibetieket természetesen jobban érdekli a Tibeti gazdaság.
Ökörköri
"Amikor az SZDSZ-MSZP koalíció nyert, akkor mindenki más troll volt?
Különben meg egy millió légy nem tévedhet? Akkor egyél szart!"
Nem életszerű a példád.
Ugyanis én nem demokratikus választások végeredményére írtam a példát, hanem a te trollkodásodra. Többek között az ilyen hülye példákra, mint amiket felhozol.
"Miért is érdekeli ez Önt ? "
Tegnap még elég sok ember jött Tibettel.
Mint mondtam én is Tibet önállóságát támogatnám.
csak arrapróbáltam rávilágítani, hogy a Fidesz lépése nem egyedi és az ő helyzetükben érthető (még ha nem is értek vele egyet)
A diktatúra pedig akkor kezdődik el, ha "maga" (minek magázódni) már nem írhatja ezt le.
A diktatúra nem azzal kezdődik, hogy nem írhatsz a neten és emberek lógnak a főutcán. Annak is vannak fokozatai.
Ökörköri
Egyébként világíthatunk mi itt rá sok mindenre de annyi esélye van Tibetnek az elszakadásra mint nekünk, hogy vissza kapjuk az elvett területeket.
Tüntessenek a világban lássák a népek mi folyik ott. Természetesen a saját portájukon intéződik el véglegesen a dolog....talán...
Ökörköri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!