Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A MSZP pártiak most "eszik a...

A MSZP pártiak most "eszik a kefét" hogy a FIDESZ van hatalmon?

Figyelt kérdés
Nekik miért volt jó az elmúlt 8 év?
2010. jún. 18. 18:09
1 2
 1/18 anonim válasza:
73%
Nem volt jó az a 8 év sem,de hidd el, hogy ez a 4 év sem lesz jobb. Hiába istenítik annyira a FIDESZT, egyenlőre nem tűnt fel,hogy másként sütne a nap, sőt....
2010. jún. 18. 18:17
 2/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagyok mszp párti, nem eszem a kefét, csak fura, hogy most hogy kétharmad van, meg nemzeti együttműködés rendszere, vagy mi, a számvevőszéki , az alkotmánybírói, a köztársasági elnök posztját is pártkatonákkal akarják feltölteni, hogy egy kabaréba illő sajtótörvényt akadnak elfogadtatni, ami frankón ki is nyírná az újságírást, pláne mondjuk az oknyomozót, és még sorolhatnám.

És igen: Engem az is borzasztóan fe**lbaszott, amikor az mszp kitalálta, hogy Szili legyen a köztársasági elnök, amikor Draskovics a tizenhetedik miniszteri kinevezését kapta meg, meg amikor meg akarták magyarázni, hogy hirtelen miért is kezdik el támogatni a kettős állampolgárságot a választások előtt.

2010. jún. 18. 18:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én eszem. Csak előtte megmosom, mert a mosatlan kefe fertőző lehet.
2010. jún. 18. 18:33
 4/18 anonim válasza:
Hát ha valaki a változást mostanában várja az rákefél...elég lesz ezt helyrehozni és bizony az nagyon sok év. Addig meg a türelmetlenkedők-akik ugye három nap alatt várták a csodát-újra kormányváltást szavaznak majd...
2010. jún. 18. 18:33
 5/18 anonim ***** válasza:
46%
Én utálom az MSZP-t de a FIDESZ is legalább akkora faxrágó sőt talán még egy fokkal rosszabb. Igazán bevettük a brokit, hogy ők kerültem hatalomra.
2010. jún. 18. 18:57
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Csirkefarhátat esznek.
2010. jún. 18. 18:58
 7/18 anonim ***** válasza:
18%
itt jó sok mélymagyar van...
2010. jún. 18. 19:04
 8/18 anonim ***** válasza:
56%
Köszönjük Kérdező, bizonyítottad a hűséged a Párt iránt. Ezért megkapod a megtisztelő "Fanatikus Ágyútöltelék" titulust.
2010. jún. 18. 19:12
 9/18 anonim ***** válasza:
42%
Engem szórakoztat a szőlőbányász győzelme.Veszíteni nem fogok vele viszont jó érzés vigyorogni a bárgyú orbánistákon,hogy lassan észreveszik mennyire megszopatták magukat.
2010. jún. 18. 19:37
 10/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem látod a válaszokból, hogy mennyire sok hívő van még? Mármint MSZP hívő, és vérig sértődnek, ha azt mondod szocik. Holott azzal, hogy ezen megsértődnek is magukról alkotnak egy véleményt.
2010. jún. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!