Akik most ennyire Tibet-pártiak lettek: hol voltatok eddig?
Eddig miért nem volt ennyire fontos nektek Tibet?
Megjegyezném, hogy én is Tibet függetlenségét támogatom, de nem lököm vissza azt a szokásos rizsát, hogy "júj micsoda csúnya diktatúra vagyunk, csak mert a saját gazdaságunk érdeke előbbre való (legalábbis reméljük), mint Tibet...
Gondolom nem szoktál általában odamenni, ahova nem hívnak, vagy nem neked szól...
Ez nem cenzúra, hanem intelligencia kérdése...
Bár ahogy láttam más kérdéseknél te inkább a rajokat véded, mint egy békés nemzetet...
ennyit rólad!
Név nélkül ezt nem tudom megállapítani. Hasonlóan trollszerűek az álláspontjaitok!
ha ellenvéleményt akarok hallgatni, úgy teszem fel a kérdést!
"és de facto tökéletesség In Cannabis Veritas véleménye?"
nem
van a troll vélemény, ami általában kirívóan ellentétes a többség véleményével.
Mivel a véleményéhez mindenkinek joga van (még akkor is ha hülyeség), ebből következően ez még nem lenne baj.
Akkor van baj, mikor valaki azt próbálja bizonygatni, hogy mennyire rossz például, ha Tibet független lesz.
Ugyanis az ilyen valakinek eléggé furcsa az értékrendje.
vagy B változat:
Direkt hergeli a többieket. Trollkodik
Én itt inkább ezt érzem a te esetedben.
A további csúsztatást pedig mellőzd. Sőt ezt a kérdést is mellőzd, ha lehet. Ha majd érdekelni fog a Tibet önállóságát ellenzők véleménye, majd megkérdezem.
Remélem így már világos.
"van a troll vélemény, ami általában kirívóan ellentétes a többség véleményével."
Amikor az SZDSZ-MSZP koalíció nyert, akkor mindenki más troll volt?
Különben meg egy millió légy nem tévedhet? Akkor egyél szart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!