Igazi nemzeti összefogás kéne?
Bizony kéne!El kéne felejteni a pártpolitikát!Tudom,hogy pártok vannak,de én arra gondolok,hogy össze kéne fogni a magyar népnek pártpolitikától függetlenül!
A mostani helyzet az,hogy,aki:
Az MSZP-e képes szavazni,az már tényleg elmebeteg!
A FIDESZ-ben az emberek inkább valami utolsó reményt látnak!
A JOBBIK-tól félnek!
Az LMP egy vicc!
Tehát igazi hiteles párt hiján nemzeti összefogás kéne,ami szerintem azt jelenti,hogy bizonyos pontok mindenek fölötte állnak és abban nincs kompromisszum:
1.A magyar nemzet összetartozás érzése hatoroktól függetlenül!
2.A magyar állam nemzetállammá nyilvánitása!
3.Aki magyarnak valja ,magát bárhol a világon állampolgárság által ugyanolyan polgára az országnak,mint az itt élők!-(nem sokan vagyunk,becsüljük meg)
4.A média nemzeti kézbevétele!
5.Igazi történelem tanitás és a nemzeti hagyományok állapitás!A magyar történelmi fénykorszakok médián át sulykolása,hogy erősödjön benünk nemzeti tudat és az,hogy nincs számunkra lehetetlen-önbizalomtuning!
És még sorolhatnám!Ez azt eredményezné,hogy nem sajnálkoznénk és belenyugodnénk sorsunkba!Az öszetartás gazdasági fejlődést hozna.És ha nem mondanánk le egy magyarról se a világon,akkor tőlük is többre számithatnénk világszerte.
Az összetartásban van a jövő!
Kedves KÉrdező!
Én teljes mértékig egyet értek veled..
És a demokráciával "dobálóczóknak csak annyit:ha nem vettétek volna észre,magyarországon minden van,csak demokrácia nincsen!!!
21:30
"mi alapján becsülöd ezt az 1-1,5 évet"
MO: azt olvastam, hogy a nyugdíjból 3100 milliárd folyt be, ami egy darabig jó, de az kevés. Gyurcsány lemondásakor hangoztatták, hogy az ország csődközelben volt, és ha nem mond le, még államcsőd is lehetett volna. Szerintem már az van, csak nincs mélyreható hatása. Azóta eltelt 2 év, és mi változott? Az országban nem igazán van termelés, nincsennek munkahelyek, az elmúlt 2 évben több embert küldtek el, mint amennyit fölvettek. Hogyan, miből lesz pénz jövőre? Most Viktor üzletelt Kínával, ez most nagyon életet mentett, de ettől még nem jutunk előrébb. Bár Kínának érdeke lenne, nagyon is, hogy minket telenyomjon pénzzel, de Orbán inkább Izraeli barát, hisz a testvérpártjuk a Likud. Tehát nem szolgálhatja ki egyszerre a zsidó és ázsiai érdekeket.
EU: a 27 országból hány haldoklik? Görög, spanyol, olasz, portugál, magyar, ír haldoklik. Olaszország a harmadik legnagyobb az eun belül és 2000 milliárd eurós tartozása van. Most fogják bevezetni a megszorításokat, amivel 5 év alatt 30 milliárd eurót spórolhatnak. Mi az a 30 a 2000-hez képest? Görögország eddig az IMF-től 300 milliárd eurót kapott ha jól tudom, de most jön a megszorításoknak a java, és már mindenhol tüntetnek (vasút, posta, iskola, egyház!!!, reptér stb...) Izland ugye becsődölt, de ott megszavazták, hogy a hitelt nem fizetik vissza Angliának és a Dánoknak, mivel egész életükben fizethetnék. Ezek nem mehetnek évekig. És még ott vannak az afrikai konfliktusok, amelyek kezdenek áttérni Európára: http://www.youtube.com/watch?v=xJdtybFr_aE
Hogy Medvegyev mire adott 2 évet, azt nem tudom, egy beszédében jelentette ki ebben a hónapban. Ajánlom, ha van kedve valakinek olvasson orosz és kínai lapokat a neten, vannak nagyon jó fordítók, és a google is fordít már. A lényeget ki lehet belőlük szedni.
Ez olyan mintha azt mondanád "kommunizmus kéne"
Ökörköri
Kétkamarás parlamentnél kisebb súly esik a pártokra, az egyik kamarában lennének a pártok, a másikban szakértői bizottságok.
"A második kamarának jelentős hagyományai vannak Magyarországon"
"a kétkamarás rendszerrel a döntések politikai értelemben vett legitimációja erősebb lenne, a politikai rendszer stabilabbá válna."
Meg "kéne mán tanulnod" rendesen magyarul beszélned és írnod!
21 sorodban 14 helyesírási hibát ejtettél! De, ha te akarsz lenni az államfő, akkor a legjobb úton vagy, hiszen ő sem tud rendesen írni magyarul!
Ezt konkrétan, hogyan képzeled:
"1.A magyar nemzet összetartozás érzése hat(á)oroktól függetlenül!" -
részletesen kifejtenéd?
Mi a fene van mostanában, hogy egy csomóan vissza akarnak térni kb. a 40-50-es évekbe??Netán a középkorba?
Én nem értékelném pontok szerint a kérdésed.Van, amiben látok fantáziát, van, ami hülyeség.
"bizonyos pontok mindenek fölötte állnak és abban nincs kompromisszum:"
LOL - Az öt pont, amit felsoroltál, nagyon durván vitás a fórumokon! Nemzeti egység, nemzetállam stb, ezek többféleképpen értelmezhető fogalmak! A média nemzeti kézbe vétele sem áll vitán felül, itt is megoszlanak a vélemények!
Nem értem, hogy milyen abszolút igazságok mentén akarsz pártok felett álló nemzeti egységet teremteni.
Én is gondolkoztam ilyesmin, de természete miatt a politikán kívüli alapokkal, pl. felebaráti szeretet erősítése, egymás különbözősége elfogadásának erősítése, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!