Igazi nemzeti összefogás kéne?
Bizony kéne!El kéne felejteni a pártpolitikát!Tudom,hogy pártok vannak,de én arra gondolok,hogy össze kéne fogni a magyar népnek pártpolitikától függetlenül!
A mostani helyzet az,hogy,aki:
Az MSZP-e képes szavazni,az már tényleg elmebeteg!
A FIDESZ-ben az emberek inkább valami utolsó reményt látnak!
A JOBBIK-tól félnek!
Az LMP egy vicc!
Tehát igazi hiteles párt hiján nemzeti összefogás kéne,ami szerintem azt jelenti,hogy bizonyos pontok mindenek fölötte állnak és abban nincs kompromisszum:
1.A magyar nemzet összetartozás érzése hatoroktól függetlenül!
2.A magyar állam nemzetállammá nyilvánitása!
3.Aki magyarnak valja ,magát bárhol a világon állampolgárság által ugyanolyan polgára az országnak,mint az itt élők!-(nem sokan vagyunk,becsüljük meg)
4.A média nemzeti kézbevétele!
5.Igazi történelem tanitás és a nemzeti hagyományok állapitás!A magyar történelmi fénykorszakok médián át sulykolása,hogy erősödjön benünk nemzeti tudat és az,hogy nincs számunkra lehetetlen-önbizalomtuning!
És még sorolhatnám!Ez azt eredményezné,hogy nem sajnálkoznénk és belenyugodnénk sorsunkba!Az öszetartás gazdasági fejlődést hozna.És ha nem mondanánk le egy magyarról se a világon,akkor tőlük is többre számithatnénk világszerte.
Az összetartásban van a jövő!
""Igazi történelem tanitás és a nemzeti hagyományok állapitás!A magyar történelmi fénykorszakok médián át sulykolása"
Ez ősi román szokás, vazze. "
Na és nekik bejött ugye!

"Na és nekik bejött ugye!"
Mi jött be a románoknak?
Az, hogy egy felmérés szerint 87%-uk kivándorolna, ha kapna külföldi állásajánlatot, 10% a családja miatt nem, és csak 4% él szívesen Romániában? Erre érted, hogy bejött a románoknak?

23:31
"Hát elég alacsony volt a részvétel. Mint mondták ilyen még nem volt."
1990: első forduló 65%, második 45%
1994: 69% 55%
1998: 56% 57%
2002: 71% 74%
2006: 68% 64%
2010: 64% 47%
Tehát hazudsz. A részvételi arány pl. az 1. ford.-ban magasabb volt, mint 1998-ban. A 2. ford.-ban alacsony volt a részvételi arány, de az egy teljesen tét nélküli forduló volt. Még így is magasabb volt, mint 1990-ben.
64% elment szavazni, csak 36% nem. Tehát a nem szavazás (36%) kisebbségi álláspont, ahogy írtam.

El kéne felejteni ezt a nemzeti összeborulás dolgot vagy mit, mert ezzel a csőcselékkel bármit meg lehet tenni csak adj neki valami semmiséget. A nagy nemzeti összeborulás ami ment itt az elmúlt 5 évben arra volt arra volt jó, hogy néhány ember (házáfi") meggazdagodott a reklámokból és a "nagymagyarországos" csillagászati árú holmik árusításából. Tökéletes példa a kuruc.info. Volt egy cikkük ami az alkohol ellenességről szólt persze "nemzeti" érdekek védelmében, a cikk mellett a banner reklám pedig valamilyen "nemzeti" szeszes italt és szeszfutárt reklámozott. Ez a kormányellenesség nagyon jól jött ezeknek a zsidókat megszégyenítő üzletembereknek mint pl a nagy hazafi nemes vérű Budaházy elvtársnak akinek szépen felfuttatták a bizniszét. Persze a letartóztatása után még a "hazafiak" gyűjtöttek neki pénzt, hogy megsegítsék a szintén jómódú famíliáját.
A nagy hazafiaknak abban merül ki az egész hazafiság, hogy vesznek pár nagy magyarországos cuccot oszt' mi megmutatjuk, hogy milyen vérünket áldozó emberkék vagyunk. Három rendőr körbeállja őket akkor megy a rendőrterror szöveg. A líbiaiakat lelövette a rendőrség mégsem sírnak, hogy rendőrterror. Kár is felhozni a külföldi országokat mert ezekben valóban jogtiprás van nem pedig kürtöskalács forradalom. Unalmas ez a szemben a világgal dolog. Itt tényleg úgy csinálnak egyesek, mintha bárki is veszélyben lenne és "revoluciont" kéne csinálni. Vannak ilyen népek még de ők meg is csinálták nem úgy mint a magyar szájharcos rohamforradalom.
Üdv: hazaárúlózsidóbérenckommunista.

Kedves kérdező: szerinted el kellene felejteni a pártpolitikát, de azért előtte még belerúgsz egyet az MSZP-be meg az LMP-be, és nyájasan megsimogatod a Fidesz-Jobbik társaság buksiját. Gyakorlatilag semmi mást nem írsz, csak azt, hogy a nép boruljon össze a kedvenc pártjaid által preferált úton.
Bocs, de ha ennyire lenézed a tőled eltérően gondolkodókat, akkor inkább ne papolj nemzeti összefogásról.

Értem, hogy mit akarsz kérdezni. De nem működne.
Ökörköri

Ugyanezt "hírdetem" én is, hogy a pártrendszer Magyarországnak nem használ. A demokráciát is el kellene már végre felejteni.
Egyet mondhatok, hogy szerencsére vannak olyan emberek a háttérben, akik készülnek, próbálják visszahozni a régi értékeket, próbálnak egy igazságosabb országot létrehozni. [link]
Érdemes megnézni Tóth Ferenc előadásait a youtubeon:
http://www.youtube.com/watch?v=SSxRAHbQDjs
Érdemes olvasni: [link]
Egy normális ország majd csak akkor hozható létre, amikor az eu összeomlik, addig fogva vagyunk. Az oroszok szerint 2 éven belül bekövetkezik, szerintem 1-1,5 év. Sok bírka lesz, aki majd össze-vissza rohangál, ha lesz valami, rajtuk nem lehet segíteni. Ők majd akkor is a pártokban fognak bízni maguk helyett :(
Kérdező: szerintem jó úton jársz, sok negatívat fogsz kapni, de ez ezzel jár. Aki akarja a változást, az keres, őket kell megtalálnod, a többivel ne foglalkozz, mert csak az erőd fogy. Hajrá :)

Örülök, hogy ismerik páran Tóth Ferencet.
Szerintem először a saját környékünkön kell megvalósítani az összefogást. Nem Orbán vagy Gyurcsány hívó szavára, hiszen a párt csak párt marad. Segítsünk a szomszédunknak, segítsünk a járókelőknek az utcán, ha éppen rászorulnak. A most kételkedők, hitetlenkedők meg majd azt veszik észre, hogy megváltozott a világ körülöttük, de akkor már nem mondják, hogy ennek nincs értelme.

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:30
Annyit még kérdeznék, hogy mi alapján becsülöd ezt az 1-1,5 évet, illetve az oroszok mire alapozzák a 2 évet?
Tudjuk persze, hogy az EU nem fenékig tejfel, de azért ilyen nagy volumenű kijelentéseket valamire alapozni szokás.
Mondjuk sok könnyet nem hullatnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!