Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok az extrém sport...

Mit szóltok az extrém sport stb dologhoz hogy ha baleset éri az embert külön fizessen? Miért nem szüntetik meg a TB-t? Itt már mindennel lehúzzák az ember?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 00:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már! 1általán mire ez a sok megszorítás? NEM KELELTT VOLNA BEZÁRNI A MAGYAR GYÁRAKAT(CUKORGYÁRAK STB..)és nem itt tartanánk köszönjük a drága 90-94es ciklusos MDF-nek a mezőgazdaság tönkretételét is...azok többet ártottak mint az MSZP a 8 év alatt...meg súgom RÜHELLEM A MSZP-t=) független avgyok,de ezen érdemes elgondolkodni... ha lennének gyárak amit nem zártak be Mi sem itt ülnénk a gép előtt hanem A MUNKAHELYÜNKÖN LENNÉNK...ma már a munka számít lassan luxus cikknek...szánalom
2011. jún. 24. 13:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Már a nevében benne van a válasz, hogy extrém,ami azt jelenti, hogy nem szokványos, nem átlagos, átlagon felüli, kockázatos, nem tartozik a mindennapi életsajátosságok közé, tehát kockáztatással jár, amit nem kötelez senki tehát önszántadból és saját szórakoztatásodra , meghökkentésre teszed. Ezt az én pénzemből ne finanszírozza a TB, ha hobbid hát tegyed, de ha megsérülsz és fogyatékossá válsz gondolkozz előre és hozz létre egy alapot, amiből halálod esetén a családodnak egy nagyon szerény megélhetést biztosíthatsz, amelyből te felgyógyulásod, kezelésed is megoldottá válik.
2011. jún. 24. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

A válasz megírásának időpontja: ma 13:47

gratulálok a felfogásodhoz ennyi erővel akkor minden 2ik ember aki dohányzik tegyen félre a kezelésére?Kíváncsi lennék ah te lennél 1 iylen sportoló helyzetébe akinek mondjuk nyílt csonttörése lett a lábszárán...Sztem te még jobban sipákolnál mint az adott sportoló.Biztos neke dis jó lenne ha nem látnának el....nevetséges komoylan mondom:)

2011. jún. 24. 14:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem a sérülés vagy a bekövetkezett baleset ellátásáról beszéltem. Természetesen állampolgári jogon de amúgy is mindenkinek jár az ellátás és az életmentő műtét. Amit a válaszod első részében említettél, a dohányzás de az italozás is annak is eljön a napja mikor büntetn i fognak.Első hallásra nagyon extrém dolognak hallatszik de a fidesz szerintem valamilyen módon kezelni fogja, de legalább is a költség miatt kordába fogja tartani.
2011. jún. 24. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
De pontosan mik is az extrém sportok? Ki határozza meg, hogy mi tartozik bele? Van egy lista, hogy például a rollerezés az,de csak ha 20on éves csinálja,ha 5-6éves akkor nem. Ez egy kicsit már sok nekem, inkább az alkoholistáktól, meg drogosoktól vegyék el a tb-t ne a sportolóktól.
2011. jún. 24. 17:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Elbeszélünk egymás mellett, holott tudjuk, hogy még a demokráciában is korlátok vannak. A többség nem azért dolgozik és fizet, hogy egyesek különböző hóbortjait és annak következményeit állja. Arra ott vannak a szponzorok és a biztosító akinek az a dolga természetesen meghatározott juttatás fejében, hogy kár esetén állja a költségeket. Ezt nem kellett kitalálni ez máshol működik, hiszen bizonyos passziók veszélyesek és baj esetén állja a költségeket. Gondolom ez a megoldás részemről nem aljasság, hiszen mások pénzén sokan szeretnének élősködni.Ez nem helyes és itt ne keverjük bele a tömegsportot. A profi sportról természetesen ugyan az a véleményem tisztelt Uram és nem vagyok egyedül. SŐT !
2011. jún. 24. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!