Mitől fog jövőre csökkenni az államadósságunk?
Csak kíváncsi lennék.
1, Nem lessz nyugger kassza.
" ezzel nem azt mondom hogy a fideszelkúrta a pénzt, csak jobbhelyre is mehetett volna."
2, Csökken a fogyasztása az országnak, így kevesebb lessz a bevétel.
3, Az Eu reszesszióban van,nem beszélve a monetáris válságról, az az nem jönnek a befektetők,nem jön a reálgazdaságot élénkítő tőke.
4, Ha a hitelezőink megszagolják hogy ismét fizetési gondjaink lehetnek akkor ismét emel a jegybank?
" de akkor minek ez a nagy hű-hó,hiszen az ok hogy a bizalom nagy dolog,de valahogy soha nem követi jelentős kamat csökkentés a nagy történelmi államadósság lefaragásokat, csak a gazdasági ujságok hasábjain.
De akkor hogy is lessz jövőre? """"kövecskék , szép narancs kövecskék?"
Két variciót említettem e közül a kettő közül az egyik az, hogy nem fog csökkenni.
A másik variáció pedig ennek az ellentéte.
Ezzel együtt valóban nem tudom, hogy mi fog történni (kis tulzással azt sem tudom, hogy holnap mi lesz).
Mégis leginkább e kettő történhet szerintem.
Ez az én véleményem.
Remélem nem gond.
"Ezzel együtt valóban nem tudom, hogy mi fog történni "
Ha nem tudod, akkor megspórolhatod a róla való írást.
Ha csak azok írnának ide akik tudják, az oldal igen üres volna.
Ha azok akik tudni vélik, akkor te meg a Fidesz imádó cimboráid jól ellenétek, egymást, meg a Vezért tömjénezve.
A jövőbe látást hagyjuk meg a hivatásos jósoknak.
"Amúgy azt nem értem, hogy miért veszünk mi fel pénzt az IMF-től, meg Isten tudja kitől."
Az előző rendszerben úgy ment a dolog, hogy az ország fölvette a hitelt, ennek egy részét zsebre tették a politikusok, egy részét a népre fordítoták a maradék 60%-ot pedig utalták a Szu.-ba. Most ugyanez megy, csak nem az oroszoknak utalunk.
"Még az sincs kizárva,hogy a milliomosok bankszámláját elkobozzák,mondván szükség van minden fillérre.És mit fognak tudni csinálni?Semmit."
Csak annak a milliomosnak fogják elvenni, aki nem támogatja Orbánékat.
A nyugdíjkasszából 3146 milliárd forint lopódott át. Ez szerintetek meddig elég? Olvastam, hogy ha ez nincs, akkor kb augusztus és szeptember, aztán totális csőd. Mivel munkahelyek nem lesznek, csak munkaszolgálatok, azok pedig nem termelnek semmit, így én nem látom, hogy honnan lesz pénzünk. Hitelt már az IMF sem ad, szerencsére. Mindenki készüljön egy rizikós évre, ahol sokat kell majd utcára járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!