Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a hasonló...

Mi a véleményetek a hasonló felfogású emberekről?

Figyelt kérdés

Idézet:

Kedves kérdező! Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. A számból vetted ki a szót. Ezek az elégedetlenkedők sírnak, rínak, hogy ő mennyit dolgozik és mégis éhezik, stb. De gondolom cigire van pénz!

Könnyebb nekik a kormányt hibáztatni, minthogy felemeljék a seggüket és kezdjenek valamit az életükkel! Ezeknek semmi se jó, mindig lesznek olyen idióták, akik azt hiszik, hogy kizárólag a kormányon múlik az ő boldogságuk!

Szerintem nevetséges.

Egyszerűen nem érti meg, hogy te hiába szorgoskodsz, dolgozol a jóformán semmiért ha mindíg akadnak Gentri hajlamú élenjáróink, akik elamortizálják.

Ahogy azt sem, hogy az indivídum lehetőségeit a társadalom keretei határozzák meg.

Persze akadnak ritka kivételek, de társadalmi összehasonlításban 0,0.

A másik ami tetszik!

""Miért nem tanultak?""

Mintha egy országban, társadalomban, arisztokratikus hatalma lenne azoknak akik sokat tanúltak.

Ok, meg kell becsülni, illetve meg kellen. De oohh ööhh az orvosokkal mi van? Vagy aki pld "csak" és ezt inkább így """""""csak"""""""" szakmunkás, annak nem lehet igénye egy elfogadható életre, ahol nem kell a csekkeket "tologatni"?

Barátom, innen üzenem, NEVETSÉGES VAGY!!!!!!!

2011. jún. 22. 21:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%

- agrárgazdasági gépszerelő

- ápolási asszisztens

- burkoló

- bútorasztalos

- elektronikai műszerész

- épületgépészeti csőhálózat-szerelő

- festő-mázoló-tapétázó

- gazda

- gépi forgácsoló

- hegesztő

- ács-állványozó

- géplakatos

- húsipari termékgyártó

- hűtő- és klímaberendezés-szerelő

- karosszérialakatos

- kőműves

- lótartó és -tenyésztő

- mezőgazdasági gépkarbantartó

- szabó

- szakács

- szerszámkészítő

- szociális gondozó

- villanyszerelő

- szerkezetlakatos

Ezek általános hiányszakmák, remek elhelyezkedési lehetőséggel.

Te mit végeztél?

2011. jún. 22. 21:51
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Abszolút egyetértek az első válaszolóval!

Sokan sírnak-rínak, hogy ők milyen szarul élnek, meg sajnáltatják magukat. Ettől nem fog előrejutni senki. Ez is azt tükrözi, hogy sokan egy gyerek értelmi színvonalán vannak.

Tenni kell magunkért, és tenni kell a közösségért vagyis a nemzetért is. Ezt minél többen fogják fel ebben az országban, annál jobb lesz itt élni. Most végre itt van a lehetőség, hogy lezárjuk ezt az MSZP-s 8 évet, és szinte a semmiből elkezdjünk építkezni.

És igen, aki még ott tart, az tanuljon is. Mert az önmagunk sajnáltatásából nem fogunk diplomát kapni, pláne nem egyetemre járni. És aki egyetemre fog menni, annak javaslom, hogy jól válogassa meg, hogy milyen szakra megy. Nem azt kell nézni, hogy mi szeretnénk lenni, hanem azt, hogy mivel tudunk elhelyezkedni.

A politikusokról pedig annyit, hogy ez már nem az előző 8 év, de a gazdasági helyzet megmaradt. Most még legalább 2-3 ciklusa van a Fidesznek. Erre lehet építkezni. Végre elhozhatják azt a magyar jövőt, amit 20 éve is reméltünk, de mégse jött el.

Most nagy esélyünk van.

2011. jún. 22. 21:52
 13/25 anonim ***** válasza:
50%

21:47 ezt miből gondolod? úgy bírom, h itt mki tudja, mire gondolok. volt egy eset, amikor magyarok betörtek egy házba, lelőttek egy cigány nőt és a két gyerekét. természetesen felháborítónak tartottam az esetet, mert nem a gyerekeket kell büntetni, hanem azokat a kancigányokat, akik miatt kirobbant a balhé.

de olyan is volt már, hogy a cigány bármit megtehetett, mert amikor feljelentették, egyszerűen csak ráfogta, hogy rasszisták a vádlók. ja, és utána a sötét utcán jól elverte 100 társával azt az egy szerencsétlent.

2011. jún. 22. 21:56
 14/25 anonim ***** válasza:
2%
És a gyöngyöspatai eset amikor a cigány háza előtt randalíroztak a véderősök és kimentek rendet tenni, ott ki volt a hibás? Az aludni vágyó cigány, vagy a részeg véderős?
2011. jún. 22. 21:58
 15/25 anonim ***** válasza:
2%
"kancigányokat" az ilyen kifejezéseket kéne kiírtani a nyelvből, és végre EMBERszámba venni embertársainkat. Vagy mit szólnál hozzá, ha kanmagyarnak hívnálak?
2011. jún. 22. 21:58
 16/25 anonim ***** válasza:
21.52. Remélem,hogy 2 év múlva is ennyire biztos leszel a szebb jövőben!
2011. jún. 22. 21:59
 17/25 anonim ***** válasza:
61%
hívj ahogy akarsz, már így is leturbómagyaroztál, nem érdekel, hogy mit mondasz. ha majd a cigányok emberszámba vesznek minket azáltal, hogy nem késelnek, mintha vágni való disznók lennénk, akkor természetesen kölcsönös lenne a tisztelet.
2011. jún. 22. 22:01
 18/25 anonim ***** válasza:
de amúgy úgy gondolom, hogy te akkor is a cigány mellé állnál, ha a magyarnak lenne igaza.
2011. jún. 22. 22:02
 19/25 A kérdező kommentje:

Ezek csak papíron hiányszakmák!

A rendszer jóvóltából.

Ugyanis a munkaügyi központok felméréseialapján állítják össze. Az az, a legtrocskosabb fizetésekért kellene dolgozni, olyan vállalkozóknak, akik javarészt csak a támogatásokért vesznek fel embereket. Így aztán torz a tükör, mert lenne itt lakatos és burkoló is, csak éppen nem 80e nettóért,mert annyiért senki nem vállalja, és bumm

már is huányszakma lett. " miközben az Ép ipar az utolsókat rúgja a megrendelések hiányába.

Építész vagyok, de nem sokat ültem irodában.

Eleinte kirendelt ép-vez voltam, aztán külföld, és néhány éve egy nem is teljesen épipari vállalkozásba kezdtem.

" sztori"'

Hazajöttem külföldről, teli önbizalommal.

Elkezdtem vállalkozni, és az elérhető versenyképes árakon dolgozni. Persze nyugatról "kölcsönzött" mentalitással.

Az az, amit kiadok a"kezem alól" az minimum 4 es a saját etalonom alapján! Szerettek is, hívtak is. Aztán csak azt vettem észre egy év távlatából,hogy mintha kevesebb lenne a gepám mint egy éve. Elkezdtem matekolni,és rájöttem hogy nem vagyok elég hatékony. Kerestem a kitörést és a lehetőségeket, de rájöttem mi a baj! A minőség!! Ugyanis nekem kb 30% al több időt vett igénybe minden.

Próbáltam árat emelni,és akik eddig hívta,hogy mennyire jó isamit csinálok, mintha elhagyták volna a telszámom vagy e-címem. Aztán megértettem, ebben az országban ez az út nem járható,és beálltam azok sorába, akiknek a 3as már jó osztályzat.

Na kb ilyen az ország ma.

2011. jún. 22. 22:08
 20/25 anonim ***** válasza:
nem én turbómagyaroztalak le, bár jogos az elnevezés.Én eddig még sosem ártottam cigánynak, és érdekes módon emberszámba vesznek (mielőtt még szólnál: kis faluban élek, sokszor van konfliktus cigány és magyar között, de velem még soha se magyarnak, se cigánynak nem volt gondja) hmm lehet, hogy mégis csak hozzáállás kérdése a dolog?
2011. jún. 22. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!