Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a Fidesz államadós...

Mit szóltok a Fidesz államadósság-csökkentéséhez?

Figyelt kérdés

Egy lépésben 81%-ról 77%-ra csökkentették az államadósságot. Így, 9 év után, ebben a szar helyzetben ismét csökkent az államadósság.

Vélemények?

2011. jún. 21. 18:53
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
61%

Nekem úgy tűnik, hogy Fidesz bérenc vagy. Nem tudom miért nyalod annyira a se##üket? Ha értelmes választ tudsz adni, vagy leírni, hogy ezzel mennyi pénzt lehet keresni, akkor én is beállok a sorba melléd.

A 81-77-ről csak annyit, hogy rablással én is le tudtam volna csökkenteni ezt a nagy fene állam adósságot. Tőled még biztos nem vettek el semmit, de ne aggódj szeptembertől téged is utolér és akkor tedd fel újra a kérdésedet.

2011. jún. 21. 22:06
 32/57 anonim ***** válasza:
36%
"Nekem úgy tűnik, hogy Fidesz bérenc vagy. Nem tudom miért nyalod annyira a se##üket? Ha értelmes választ tudsz adni, vagy leírni, hogy ezzel mennyi pénzt lehet keresni, akkor én is beállok a sorba melléd." Havi több mint egymilliót tisztán, plusz olyan 15 millió nyereséget év végén. Ha megvan a kellő tudásod, alkotsz valami egyedit, amit eddig még senki sem, munkahelyeket teremtesz, akkor te is beállhatsz a sorba. Addig ne reménykedj. Az meg hogy melyik párt a szimpatikus, és melyiknek érzem a pozitív hatását, és nem csak én, hanem a több mint 100 dolgozóm is, azt meg hagy döntsem el én. Azt viszont hogy béríróként mennyit lehet itt keresni, sajnálom de nem tudom.
2011. jún. 21. 22:32
 33/57 anonim ***** válasza:
68%

Egyetértek az előttem szólóval. Ha elfogadják az új közbeszerzési törvény,akkor csak a tűzhöz közeliek jutnak pénzhez.

Ha kötelezővé teszik a vállalkozók számára az egykulcsos adó miatti kiesett bér pótlását,akkor sokan elbocsájtják a dolgozói egy részét.

Ezt nem nevezném jó iránynak. De még milyen megszorításokat fognak bevezetni ősszel?

Remélem,hogy rövidesen te is kiábrándulsz a Fideszből.

2011. jún. 21. 22:34
 34/57 anonim ***** válasza:
Nem Kolopelének írtam.
2011. jún. 21. 22:35
 35/57 anonim ***** válasza:
50%
Ez enélkül is nyilvánvaló volt. Kevesen viselik itt el ha valaki nem szidja a Fideszt élből és képes volt tenni azért hogy ne átlag élete legyen, mindezt az eszével és a munkájával. Többek között ezért sem jut sok ember előbbre, mert az irigység és a gyűlölet előre valóbb a tetteknél. Mert ugye mindenért más a hibás.
2011. jún. 21. 22:41
 36/57 A kérdező kommentje:

"Nekem úgy tűnik, hogy Fidesz bérenc vagy. Nem tudom miért nyalod annyira a se##üket? Ha értelmes választ tudsz adni, vagy leírni, hogy ezzel mennyi pénzt lehet keresni, akkor én is beállok a sorba melléd."

Nem vagyok Fidesz bérenc, de tudom használni az eszemet. El tudom dönteni, hogy mi jó, és mi rossz az országnak.

"A 81-77-ről csak annyit, hogy rablással én is le tudtam volna csökkenteni ezt a nagy fene állam adósságot."

Ha tudnád, hogy milyen hülyeségeket írsz... Úgylátom teis bevetted az MSZP-s propagandát. Az volt a rablás, amikor az MSZP belekényszerítette az embereket a magánnyugdíjpénztárakba.

2011. jún. 21. 23:01
 37/57 anonim ***** válasza:
Szerintem a Fidesz bérenc nekem szólt. Legalábbis ezt szoktam meg. De lehet hogy téged is ide sorol.
2011. jún. 21. 23:04
 38/57 anonim ***** válasza:

"Ha kötelezővé teszik a vállalkozók számára az egykulcsos adó miatti kiesett bér pótlását,akkor sokan elbocsájtják a dolgozói egy részét. "

Ez érdekes. Te vajon azoknak a pártján állsz, akik jelentősen megemelnék a minimálbér? Csak kérdezem...

"Ha elfogadják az új közbeszerzési törvény,akkor csak a tűzhöz közeliek jutnak pénzhez."

Arra gondolsz, hogy kizárják azokat, akik nem teljesítik az elvárt béremelést? Sem a teljesítéshez nem kell a tűz közelében lenni, de még a tűz közelében is esetleg elmaradhat...

2011. jún. 21. 23:41
 39/57 anonim ***** válasza:

"A 81-77-ről csak annyit, hogy rablással én is le tudtam volna csökkenteni ezt a nagy fene állam adósságot"

Itt kifejtettem, nem kopipésztezek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__1..

2011. jún. 21. 23:44
 40/57 anonim ***** válasza:

„Ha kötelezővé teszik a vállalkozók számára az egykulcsos adó miatti kiesett bér pótlását,akkor sokan elbocsájtják a dolgozói egy részét.”

Körülbelül mekkora pénzekről van szó?

2011. jún. 22. 00:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!