Mit szóltok a Fidesz államadósság-csökkentéséhez?
Egy lépésben 81%-ról 77%-ra csökkentették az államadósságot. Így, 9 év után, ebben a szar helyzetben ismét csökkent az államadósság.
Vélemények?
Nekem úgy tűnik, hogy Fidesz bérenc vagy. Nem tudom miért nyalod annyira a se##üket? Ha értelmes választ tudsz adni, vagy leírni, hogy ezzel mennyi pénzt lehet keresni, akkor én is beállok a sorba melléd.
A 81-77-ről csak annyit, hogy rablással én is le tudtam volna csökkenteni ezt a nagy fene állam adósságot. Tőled még biztos nem vettek el semmit, de ne aggódj szeptembertől téged is utolér és akkor tedd fel újra a kérdésedet.
Egyetértek az előttem szólóval. Ha elfogadják az új közbeszerzési törvény,akkor csak a tűzhöz közeliek jutnak pénzhez.
Ha kötelezővé teszik a vállalkozók számára az egykulcsos adó miatti kiesett bér pótlását,akkor sokan elbocsájtják a dolgozói egy részét.
Ezt nem nevezném jó iránynak. De még milyen megszorításokat fognak bevezetni ősszel?
Remélem,hogy rövidesen te is kiábrándulsz a Fideszből.
"Nekem úgy tűnik, hogy Fidesz bérenc vagy. Nem tudom miért nyalod annyira a se##üket? Ha értelmes választ tudsz adni, vagy leírni, hogy ezzel mennyi pénzt lehet keresni, akkor én is beállok a sorba melléd."
Nem vagyok Fidesz bérenc, de tudom használni az eszemet. El tudom dönteni, hogy mi jó, és mi rossz az országnak.
"A 81-77-ről csak annyit, hogy rablással én is le tudtam volna csökkenteni ezt a nagy fene állam adósságot."
Ha tudnád, hogy milyen hülyeségeket írsz... Úgylátom teis bevetted az MSZP-s propagandát. Az volt a rablás, amikor az MSZP belekényszerítette az embereket a magánnyugdíjpénztárakba.
"Ha kötelezővé teszik a vállalkozók számára az egykulcsos adó miatti kiesett bér pótlását,akkor sokan elbocsájtják a dolgozói egy részét. "
Ez érdekes. Te vajon azoknak a pártján állsz, akik jelentősen megemelnék a minimálbér? Csak kérdezem...
"Ha elfogadják az új közbeszerzési törvény,akkor csak a tűzhöz közeliek jutnak pénzhez."
Arra gondolsz, hogy kizárják azokat, akik nem teljesítik az elvárt béremelést? Sem a teljesítéshez nem kell a tűz közelében lenni, de még a tűz közelében is esetleg elmaradhat...
"A 81-77-ről csak annyit, hogy rablással én is le tudtam volna csökkenteni ezt a nagy fene állam adósságot"
Itt kifejtettem, nem kopipésztezek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__1..
„Ha kötelezővé teszik a vállalkozók számára az egykulcsos adó miatti kiesett bér pótlását,akkor sokan elbocsájtják a dolgozói egy részét.”
Körülbelül mekkora pénzekről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!