Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a három legnagyobb probléma...

Mi a három legnagyobb probléma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Szerinted ezeket hogyan lehetne megoldani?
2011. jún. 21. 17:21
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

"Csakhogy ettől a kormány még nem végzi rosszul a dolgát, ugye érted?"

Ez nem áll összefüggésben az állításaiddal,ugyanis senki nem hitte, hogy eljön a Kánaán., Pont az átlag Fidesz szavazók tekintenek messiásként erre az Orbáncra :)

Elég belehallgatni a Hír TV vagy az Echo TV betelefonálós műsoraiba.

Katasztrófa!!!

2011. jún. 26. 23:52
 32/43 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz képest hogy nem rég regisztráltál nagyon okosnak hiszed magad és rendkívül aktív vagy. Le mered te is írni a korodat, esetleg a foglalkozásod? Látod, én is megtettem.
2011. jún. 27. 00:40
 33/43 anonim ***** válasza:

„Elég belehallgatni a Hír TV vagy az Echo TV betelefonálós műsoraiba.”

Az ATV a király!

2011. jún. 27. 00:40
 34/43 anonim ***** válasza:
0%
Jó lenne ha a médiatörvény levenné a műsorok közül. De sajnos nem tehetik meg.
2011. jún. 27. 00:45
 35/43 anonim ***** válasza:
Ez a kolopele egy nagytőkés f@sz, erre már rájöttem, és csak megy a viktátora után, mint a mesében a patkány a furulyás srác után.
2011. jún. 27. 08:54
 36/43 anonim ***** válasza:
25%
Viktor legtöbb nézetével valóban egyetértek, de nélküle is ugyanúgy éltem, mint ahogy most. Feleslegesen sértegetsz egy olyan embert, akire azt mondják a legtöbben hogy bármikor képes volna még a szarból is várat építeni, mert olyan tehetséggel áldotta meg az élet. Úgy néz ki hogy most egy olyan fejlesztésen leszek túl, ami lehetővé tesz még 50 ember magas szintű megélhetését, vagyis már 180 dolgozóra bővül a cég, akik a nyugati színvonalú fizetéseik mellett nem neveznek nagytőkés f@sznak. Egész eddigi életemet nagyrészt a munka tette ki, és egy ember volt csak aki a kezdeteknél a segítségemre volt, a külföldi társam, aki meglátta az ebben rejlő lehetőségeket, és jelentős tőkével támogatta a gyár felépítését. Az államtól egyetlen kanyit nem kértem soha, mielőtt még jönne a privatizációs duma. Ez az ország tele van sötét, irigy, tehetetlen emberekkel, és ezt nehezen viselik ha valaki meg is mondja nekik. Tudod, nekem nem fog semmit számítani ha nem a Fidesz lesz a kormányon, hanem valami erkölcsileg nulla párt, az nem nekem lesz rossz meg a gyerekeimnek, hanem nektek meg a ti gyerekeiteknek. Még a jobbikról sem tudnám azt elképzelni hogy egy olyan gyárat mint az enyém piszkáljanak, ahol a magyar emberek ilyen szinten dolgozhatnak, jelentős bevételt hozva ezzel az államnak is, még ha nem is kerülnek soha hatalomra. Ha meg mégis megtörténne mindez? Gyár bezár, külföldön épül egy másik, csak onnantól én leszek benne az egyetlen magyar, se adó, se járulékok, közel 200 ember meg mehet segélyért. Úgyhogy ne engem szapuljál, hanem menjél dolgozni. Én is indulok, ha lesz észrevételed, majd valamikor késő este reagálok rá. Addig ugyanis nem lesz rá időm.
2011. jún. 27. 09:17
 37/43 anonim ***** válasza:
Hát elég nagyképű is vagy, mit ne mondjak.
2011. jún. 27. 09:22
 38/43 anonim ***** válasza:
19%
Mit vártál a hozzászólásod után? Egyébként igen, büszke vagyok arra amit megalkottam, mindenki úgy fogja fel ahogy akarja, hogy ez nagyképűség vagy büszkeség. Én nagyon szívesen olvasnék sok ilyen jellegű hozzászólást, még örülnék is neki.
2011. jún. 27. 21:23
 39/43 anonim ***** válasza:

"Le mered te is írni a korodat, esetleg a foglalkozásod? Látod, én is megtettem."

Az alatt amióta írogatok ide, belőled csak annyi jött le, hogy szeretsz hencegni, nagyképűsködni és menthetetlenül Fideszes vagy, elhiszed minden szavukat. Kínával kapcsolatban valahol egyet is értettünk.

Nincs kedvem leírni a foglakozásom. Nevezz nyugodtan gyávának, szégyenlősnek lesz@rom. Ez egy anonim oldal és nem arra való, hogy reklámozzuk magunkat. te azonban folyton reklámozod magad.

Egyébként mi közöd van hozzá, hogy mennyire vagyok itt aktív?

menjél számolgasd a millióidat, a kutyát sem érdekli!

2011. jún. 27. 22:03
 40/43 anonim ***** válasza:

Te gondolom már régi tag vagy, így baromi okos lehetsz!

valójában szerintem csak itt próbálod reklámozni a cégedet.

Csodálkozom ,hogy nem tiltottak még ki innen.

2011. jún. 27. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!