Hol súlyosabb a cigány probléma? Magyarországon vagy Szlovákiában?
A magyar verziót ismerem de azt olvastam hogy Szlovákiában ez sokkal nagyobb és súlyosabb gond, mivel Kelet-Szlovákiában rohamosan szaporodnak a cigányok. Egy adat szerint :
Szlovákia összlakosság kb 3.100.000 ebből kb 500-600ezer cigány
Magyarország összalkosság kb 10millió, ebből kb 600-800ezer cigány.
Szerintem szlovákiában súlyosabb a helyzet, arról nem is beszélve hogy a magyar kisebbség sem kicsi. Vagy tévedek ez ügyben?
Szerintetek Szlovákiából előbb lesz cigányország?
(Hungarista válaszoktól kíméljetek lécci)
"előbb lesz cigányország?"
Ez már eléggé "Hungarista" megfogalmazás...
""előbb lesz cigányország?"
Ez már eléggé "Hungarista" megfogalmazás..."
Úgy érted Szlovákista megfogalmazás? :)
Nem csak a számuk vagy az arányuk alapján kell kezelni a cigányokkal lévő problémákat.
Szlovákiában erősen befenyítették őket és most is ez van. A betörőt szó nélkül lelőheted Szlovákiában, akár csak az USA-ban. Azt hiszem 2004-ben volt, hogy radikálisan csökkentették a segélyeket és akkor romáink lázadást szerveztek, amit a hadsereggel vertek le a szlovákok.
Igen, többen vannak arányaiban mindenképpen, de a szlovákok ilyen szempontból mindenképpen jól bánnak az annak idején megszerzett földjükkel és keményen védenek is mindent a cigányok ellenében.
"Nem értem mi a probléma a parasztokkal..."
Semmi, rajtad kívül szóba sem hozta őket senki. Tanulj meg olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!