Mi a három legnagyobb probléma Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szerinted ezeket hogyan lehetne megoldani?2011. jún. 21. 17:21
21/43 anonim válasza:
1. bürokrácia
2. korrupció
3. cigányok primitív, erőszakos része (90%)
22/43 anonim válasza:
Erkölcsi (értékrendbeli) és anyagi mélypont.
Másoktól való függés.
Széthúzás.
24/43 anonim válasza:
Nem túlzás. Nagyon is igaza van. Jól beszél az 53 - os válaszoló, ő és én is alátámasztjuk ezt a százalékunkkal.
25/43 anonim válasza:
16:23
Én azt hittem a magasabb százalékú a jobb;)
Pedig ez elég objektív az ide irkáló random emberekék véleménye a kormányunkról.
Lehet hogy az Orbáni 2/3-os többség is valójában egy kisebbség???
26/43 anonim válasza:
Soha nem az a legjobb amit a legtöbben szeretnek. Ezt már megtanulhattad volna. A gy.k. amúgy sem mérvadó ezen szempontból.
27/43 anonim válasza:
1. kishitűség
2. munkanélküliség, infrastruktúrális hiányosságok
3. erőtlen és ötlettelen kisebbségpolitika
28/43 anonim válasza:
kolopele:
"Soha nem az a legjobb amit a legtöbben szeretnek."
De akkor a demokrácia is hülyeség nem? Mert a birka nép választ:)
29/43 anonim válasza:
A demokrácia nem hülyeség, a nép jól is választott. Az már más kérdés hogy azt hitték innentől kezdve mindenki ingyen kap majd mindent, az állam kifizeti a hiteleiket, munka nélkül segélyekből is vígan eléldegélnek majd ezentúl is. Aki erre számított, az most csalódott, és a kormány ellen fordult. Csakhogy ettől a kormány még nem végzi rosszul a dolgát, ugye érted?
30/43 anonim válasza:
1. munkanélküliség
2. korrupció
3. cigánykérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!