Ujgurok a testvéreink?
Ez költői kérdés volt!Persze,hogy azok!
A valódi kérdés az lenne,hogy miért nem telepitünk be inkább ujgurokat ,mint bármi más nemzetet.
Megtehetnénk!
Egyrészt nem a testvéreink.
Másrészt meg ne telepítsünk be ide senkit.
"Egyrészt nem a testvéreink.
Másrészt meg ne telepítsünk be ide senkit."
Én nem azt mondtam,hogy a te testvéreid,hanem a magyarok testvérei!
Kérdező!
"Ujgurok a testvéreink? Ez költői kérdés volt! Persze, hogy azok!" - mivel már meg is válaszoltad, én már nem teszem.
"A valódi kérdés az lenne, hogy miért nem telepitünk be inkább ujgurokat, mint bármi más nemzetet. Megtehetnénk!" - A viccesebb az lenne, ha ők telepítenének be Téged oda, mert (szavaiddal élve) megtehetnék!
Szerinted ezek a rokonaink? Nekem inkább mongolidnak tűnnek (mondjuk ki: "tatárok", évszázadok óta tőlük rettegtünk). Ennyi erővel a kínaiak is rokonaink, beköltöztessük őket? Várj, ők költöznek maguktól, fogj velük kezet. Szóval az ugor=ujgur nem igaz. Csak véletlen egyezés (mint pl a japán sho és a magyar só szó, ettől még nem leszünk rokonok)
Ez már nekem is eszemben jutott, és fel is vetettem az egyik fórumon, de én a genetikánk frissítése érdekében tettem.
www.trianon.hu
Vélemények/Vitaforum/Hunnia
Ezekre kell kattintani
"www.trianon.hu"
Már a szánalom magasfoka, hogy ilyen oldal egyáltalán létezik.
A németeknél miért nincsen oderneisse.de?
A britteknél miért nincsen britishempire.uk?
A törököknél miért nincsen ottomanempire.tr?
Ők érdekes módon túl tudták magukat tenni rajta, hogy a XX: század elején megcsappant a területük, pedig nekik a fél világ a területük volt, nem csak egy medence!
ma 13:13
Csakhogy mi saját területet vesztettünk a törökökkel ellentétben például!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!