Miért nincs Kossuth arcképével pénzünk?
Figyelt kérdés
Ő miért nem szerepel továbbra is,illetve mi lehetett az oka amiért az újakra nem került fel(míg mondjuk Bethlen,Mátyás király,Károly Róbert[papír 200] rákerült)Régen volt Deákról,Kossuthról,Széchenyiről,Szent Istvánról is de az új címletekről lemaradt ő.Tudom,volt Petőfiről,Adyról,Dózsáról,Bartókról is,de ha valaki,ő megérdemelné,hogy továbbra is legyen.2011. jún. 21. 11:21
31/32 anonim válasza:
A Kossuth radio szellemi szinvonala es politikai beallitottsaga es ami mogotte van ill. Kossuth szabadkomuves tag volt.az osszeeskuves elmeleteket pedig az utolso mondatig probaljak beallitani erre szakosodott elemek a legnagyobb kitalalt ostobasagnak.Csak azt nem ertem h miert fugg ossze minden mindennel es mint egy mozaik, puzzle all ossze mint vmi MATRIX.javaslom ebresztofil, youtube.Kellemes gondolkodast.:)
32/32 anonim válasza:
Szerintem meg vegyük a skandináv pénzek vagy az euró példáját, és ne legyenek emberek a pénzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!