Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs Kossuth arcképével...

Miért nincs Kossuth arcképével pénzünk?

Figyelt kérdés
Ő miért nem szerepel továbbra is,illetve mi lehetett az oka amiért az újakra nem került fel(míg mondjuk Bethlen,Mátyás király,Károly Róbert[papír 200] rákerült)Régen volt Deákról,Kossuthról,Széchenyiről,Szent Istvánról is de az új címletekről lemaradt ő.Tudom,volt Petőfiről,Adyról,Dózsáról,Bartókról is,de ha valaki,ő megérdemelné,hogy továbbra is legyen.
2011. jún. 21. 11:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
35%
Hát ,mert így alakult. Nincs elég pénzérménk hozzá...
2011. jún. 21. 11:24
 2/32 anonim ***** válasza:
55%
túl sok ember van és kevés pénz. majd az 50 ezresen talán ő lesz, vagy Orbán Viktor.
2011. jún. 21. 11:25
 3/32 A kérdező kommentje:
Most ez komoly?Nincs elég érme?Nincs elég címlet?A kérdés arra vonatkozott,miért nem kívánatos szerepelnie pénzünkön,gondolom Te sem tudod,csak leküzdhetetlen vágyat éreztél,hogy írj vmi hülyeséget.
2011. jún. 21. 11:26
 4/32 anonim ***** válasza:
5%
Kaptál választ,most akkor lehet sírni... Jó akkor azért nincs Kossuth arcképével pénzünk ,mert a tubesiszívcsakra gyengén rezeg!
2011. jún. 21. 11:28
 5/32 A kérdező kommentje:

Ez nem válasz,hanem egy ökörség bebüfögése.Nem értem, emberek miért éreznek késztetést,hogy ha nem is tudnak érdemben hozzászólni,akkor is kényszeresen írjanak egy fas zságot.Lehet wowozni ehelyett pl.Ennyi erővel lehetett volna írni,hogy terhes vagyok.

Komolyan érdekel a kérdés,ezért kérdeztem,nem hogy tizenéves nyári szüneten unatkozó suttyók sza rják teli válasszal.

2011. jún. 21. 11:33
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a Nemzeti Banktól kellene megkérdezned. Ők terveztetik meg a pénzeket.
2011. jún. 21. 11:38
 7/32 A kérdező kommentje:
Nemzeti Bank?De kinek a határozata alapján döntik el ki kerül rá?Az Országgyűlés?
2011. jún. 21. 11:39
 8/32 anonim ***** válasza:

érmén nincs személy. Csak a papírpénzen

Azok meg elfogytak

9/32 anonim ***** válasza:
Hogy legyen mit kérdezned.
 10/32 anonim ***** válasza:
79%
És Kossuth megítésése 150 éve vitatott. Érdemei el vannak ismerve,de mint politikus Széchényi vagy Deák sokkal nagyobb volt nála
2011. jún. 21. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!