Nincs mese,2014-ben az MSZP-re kell szavaznunk, mert a többi párt az anti-technikizmust képviseli?
Figyelt kérdés
Az LMP-re akartam szavazni, de kiderült, hogy tőlük ered a Fidesz "plázastop" programja, hogy ne épüljön több modern bevásárlóközpont, a helyüket 90-es évekbeli stílusú kisboltok meg piacok vegyék át. Ezzel el is árulták a modernség eszméjét. Lehet, hogy az MSZP kapzsi kapitalistákból áll, akik sz*rnak a nemzetre, de ők legalább nem akarnak basáskodni a nemzet felett (jobb hogyha lesz*rnak, mintha basáskodnak feletted) és nem ellenségei a modernségnek.2011. jún. 18. 22:28
21/23 anonim válasza:
2014-ben már nem is lesz MSZP
eltűnnek mint a hajnali harmat
22/23 anonim válasza:
"Az LMP-re akartam szavazni, de kiderült, hogy tőlük ered a Fidesz "plázastop" programja, hogy ne épüljön több modern bevásárlóközpont, a helyüket 90-es évekbeli stílusú kisboltok meg piacok vegyék át"
Jajj mekkora probléma már, kevesebb szar külföldi kirakat lesz, ahol el tudják verni a plázap.csák az apjuk pénzét, az a szemét Fidesz nem elég nyitott és felvilágosult grrr... Az LMP-t én másért nem bírom, de ezért pirospont, ha az ő ötletük volt
23/23 anonim válasza:
PLÁZAFIU.leszarom ha nem épül Pesten több pláza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!