Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nincs mese,2014-ben az MSZP-re...

Nincs mese,2014-ben az MSZP-re kell szavaznunk, mert a többi párt az anti-technikizmust képviseli?

Figyelt kérdés
Az LMP-re akartam szavazni, de kiderült, hogy tőlük ered a Fidesz "plázastop" programja, hogy ne épüljön több modern bevásárlóközpont, a helyüket 90-es évekbeli stílusú kisboltok meg piacok vegyék át. Ezzel el is árulták a modernség eszméjét. Lehet, hogy az MSZP kapzsi kapitalistákból áll, akik sz*rnak a nemzetre, de ők legalább nem akarnak basáskodni a nemzet felett (jobb hogyha lesz*rnak, mintha basáskodnak feletted) és nem ellenségei a modernségnek.
2011. jún. 18. 22:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%
Mszp-re? Viccelsz? A legjobb az lenne ha senkire se szavazunk :D
2011. jún. 18. 23:21
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
Pont az ilyen emberek miatt mondom, hogy ostobaság a demokrácia. Mert ha csak feleennyire butuska konzumidióták (mondhattam volna mást is, de nem akarok komolyabban sértegetni) mint a kérdező, már akkor veszélyben van a rendszer.
2011. jún. 18. 23:38
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
Biztos lehetsz benne, hogy a sok barom megint meg fogja szavazni viktorkát és a bandáját, mert a sok elvakultnak semmi nem elég, hogy végre lásson. Igaz, hogy még sose volt ilyen rossz semmi, a fidesz mindent elvesz az emberektől, amit lehet, csak lopnak meg azok törik a fejüket, hogy 20 évre bebetonozzák magukat, de a birka rajongóik megszavazzák őket megint.
2011. jún. 18. 23:42
 14/23 anonim ***** válasza:
52%

A jobbikban mi a rossz?

Az,hogy még 1 Ft-ot se tudott lopni a zsebükből?

Emberek az MSZP már szétrabolta az országot.Akkor mi a jó büdös francért akartok rászavazni???????????

Ezt nem tudom fölfogni.

Más NY-országban ez úgy van,hogy ha mondjuk nem válik be egy párt akkor arra nem fognak többet szavazni.

Nyíljon már ki a szemetek.Ti már nem is azt nézitek,hogy melyik párt mit mond.Ti ezt már vallási szintet űzitek.Ha az MSZP azt mondaná,hogy szavazatok ránk,mert mit most szétlopok az országot és eladunk minden jó termőföldet titeket,meg rabszolga piacon eladunk,akkor ti mentek és húzzátok az X-et,mert MSZP a ti istenetek.És ez nem csak az MSZP-vel van így.Az előző választáson a Fidesznek még csak programterve se volt.Mégis az ország 2/3 rá szavazott.Míg a Jobbik 88 oldalas "könyvet" mutatott fel amiben leírták az ő revüket.Én végig nézdtem az összes párton az elöző választáson.A Fideszt ki is löttem mikór nem volt képes fölmutatni egy programtervet amiben le írja,hogy neki mi a szándéka.Magyarul ő csak lopni akar.Az MSZP tervei már tetszetősek voltam csak már félek tőlük,mert jo sokszor átverték a fejünket.Az LMP-n röhögtem egy nagyot.Én nem akarok Hollandiát látni Magyarország helyén.Én ott mondtam le róluk mikkor le volt az írva,hogy be akarják engedni a drogokat az országba.No hát én nem akarok minden sarkon 5 éves gyerekeket látni fűvel a kezükben.A Jobbik terve az nagyon tetszett.És mivel ő a mi kultúránkat helyezi előnybe így azonnal megtetszett.Ha a Jobbik nyert volna és ő lett volna az aki fölviszi ilyen magasra a benzint,cukrot,lisztet stb... akkor biztos,hogy a életben soha többet nem szavaznék rájuk.

Amint fönt is leírtam.Ti már ezt vallásként űzitek.Ha ésszerűen szavazna mindenki talán nem tartana itt az ország.Ja és attól,hogy most valaki Jobbikos nem kell lehurrogni.De akkor se ha Fideszes vagy épp MSZP-s.Attól még mi mind magyar emberek vagyunk.

2011. jún. 19. 05:43
 15/23 anonim ***** válasza:

Bocsi,hogy néhány helyen érthetetlenül írtam,csak még nagyon reggel van.

5:45 van :-(

2011. jún. 19. 05:45
 16/23 anonim ***** válasza:
22:55 ott a pont!
2011. jún. 19. 07:49
 17/23 anonim ***** válasza:
(előző vagyok) Egyet értek az mszp szavazó táboráról én is ezt gondolom, de azzal hogy a zsidót ki kell kergetni innen féle szövegekkel nem!!
2011. jún. 19. 08:14
 18/23 anonim ***** válasza:
A népbutító plázák mióta képviselik a fejlődést? Kinyírják a hazai vállalkozásokat! Az MSZP-re pedig nem fogok szavazni, mert ugyanolyan képmutató tolvaj banda mint a FIDESZ. El lehet gondolkodni, hogy mire jutottunk 1994-től 2011-ig az előbbi két tolvajpárt közreműködésével.
2011. jún. 19. 08:57
 19/23 Sz1u ***** válasza:
9%

OFF:

05:43

"A jobbikban mi a rossz?

Az,hogy még 1 Ft-ot se tudott lopni a zsebükből?"

Szerintem pedig már többet is loptak már 1 Ft-nál a Parlamentben ülve a seggüket melegítvén az adófizetők pénzéből, mikor az iszlám barátsággal foglalkoznak, ill. Mahmud Ahmadinezsád Magyarországra hívásán gondolkoznak. De ez csak EGY(!) példa.

"Ti ezt már vallási szintet űzitek" - ha ezt a Jobbikra értetted, akkor tényleg igaz.

"Ja és attól,hogy most valaki Jobbikos nem kell lehurrogni.De akkor se ha Fideszes vagy épp MSZP-s.Attól még mi mind magyar emberek vagyunk." - Ebben tökéletesen egyetértek Veled (de Te kezdted a lehurrogást a vallási szint emlegetésével)

ON:

Kérdező! Bocs az off-ért. Nem tudnék most nyugodt szívvel senkire sem szavazni (Jobbik, Fidesz eleve kizárva).

Ha az MSZP nyerné (valamilyen csoda folytán) a 2014-es választást, attól tartanék, hogy megint min. 4 év uszítással, gyújtogatással, rend-, ill. kordonbontással, stb... stb... telne (Viktor úgysem maradna nyugton, mert elvették a játékszerét). Ezt nem szeretném.

Csak reménykedhetünk, hogy az elkövetkező 3 évben feltűnik a markáns figura, aki képes összekovácsolni az embereket a mostani bohócok leváltására. Pl. az LMP is így indult egy pár éve, de nem lett belőlük semmi.

Ha a mostani parlamenti pártok maradnak 3 év múlva is, akkor 1000%, hogy a Kétfarkúra teszem a voksomat (az 05:43-as logikájával élve, még ők sem loptak - tehát kaphatnának egy esélyt)

2011. jún. 19. 10:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha a két nagy párt közül szavazok megint valamelyikre a következő szavazáson,akkor semmi sem fog változni és ez olyan biztos,mint ahogy hétfő után kedd jön,mert már mind a kettő eljátszotta a bizalmat,inkább akkor adok egy esélyt a jobbiknak,mert ők is megérdemelnek egy esélyt és ha ők is kudarcot vallanak,akkor már tényleg reménytelen az ország sorsa!
2011. jún. 19. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!