Nincs mese,2014-ben az MSZP-re kell szavaznunk, mert a többi párt az anti-technikizmust képviseli?
A jobbikban mi a rossz?
Az,hogy még 1 Ft-ot se tudott lopni a zsebükből?
Emberek az MSZP már szétrabolta az országot.Akkor mi a jó büdös francért akartok rászavazni???????????
Ezt nem tudom fölfogni.
Más NY-országban ez úgy van,hogy ha mondjuk nem válik be egy párt akkor arra nem fognak többet szavazni.
Nyíljon már ki a szemetek.Ti már nem is azt nézitek,hogy melyik párt mit mond.Ti ezt már vallási szintet űzitek.Ha az MSZP azt mondaná,hogy szavazatok ránk,mert mit most szétlopok az országot és eladunk minden jó termőföldet titeket,meg rabszolga piacon eladunk,akkor ti mentek és húzzátok az X-et,mert MSZP a ti istenetek.És ez nem csak az MSZP-vel van így.Az előző választáson a Fidesznek még csak programterve se volt.Mégis az ország 2/3 rá szavazott.Míg a Jobbik 88 oldalas "könyvet" mutatott fel amiben leírták az ő revüket.Én végig nézdtem az összes párton az elöző választáson.A Fideszt ki is löttem mikór nem volt képes fölmutatni egy programtervet amiben le írja,hogy neki mi a szándéka.Magyarul ő csak lopni akar.Az MSZP tervei már tetszetősek voltam csak már félek tőlük,mert jo sokszor átverték a fejünket.Az LMP-n röhögtem egy nagyot.Én nem akarok Hollandiát látni Magyarország helyén.Én ott mondtam le róluk mikkor le volt az írva,hogy be akarják engedni a drogokat az országba.No hát én nem akarok minden sarkon 5 éves gyerekeket látni fűvel a kezükben.A Jobbik terve az nagyon tetszett.És mivel ő a mi kultúránkat helyezi előnybe így azonnal megtetszett.Ha a Jobbik nyert volna és ő lett volna az aki fölviszi ilyen magasra a benzint,cukrot,lisztet stb... akkor biztos,hogy a életben soha többet nem szavaznék rájuk.
Amint fönt is leírtam.Ti már ezt vallásként űzitek.Ha ésszerűen szavazna mindenki talán nem tartana itt az ország.Ja és attól,hogy most valaki Jobbikos nem kell lehurrogni.De akkor se ha Fideszes vagy épp MSZP-s.Attól még mi mind magyar emberek vagyunk.
Bocsi,hogy néhány helyen érthetetlenül írtam,csak még nagyon reggel van.
5:45 van :-(
OFF:
05:43
"A jobbikban mi a rossz?
Az,hogy még 1 Ft-ot se tudott lopni a zsebükből?"
Szerintem pedig már többet is loptak már 1 Ft-nál a Parlamentben ülve a seggüket melegítvén az adófizetők pénzéből, mikor az iszlám barátsággal foglalkoznak, ill. Mahmud Ahmadinezsád Magyarországra hívásán gondolkoznak. De ez csak EGY(!) példa.
"Ti ezt már vallási szintet űzitek" - ha ezt a Jobbikra értetted, akkor tényleg igaz.
"Ja és attól,hogy most valaki Jobbikos nem kell lehurrogni.De akkor se ha Fideszes vagy épp MSZP-s.Attól még mi mind magyar emberek vagyunk." - Ebben tökéletesen egyetértek Veled (de Te kezdted a lehurrogást a vallási szint emlegetésével)
ON:
Kérdező! Bocs az off-ért. Nem tudnék most nyugodt szívvel senkire sem szavazni (Jobbik, Fidesz eleve kizárva).
Ha az MSZP nyerné (valamilyen csoda folytán) a 2014-es választást, attól tartanék, hogy megint min. 4 év uszítással, gyújtogatással, rend-, ill. kordonbontással, stb... stb... telne (Viktor úgysem maradna nyugton, mert elvették a játékszerét). Ezt nem szeretném.
Csak reménykedhetünk, hogy az elkövetkező 3 évben feltűnik a markáns figura, aki képes összekovácsolni az embereket a mostani bohócok leváltására. Pl. az LMP is így indult egy pár éve, de nem lett belőlük semmi.
Ha a mostani parlamenti pártok maradnak 3 év múlva is, akkor 1000%, hogy a Kétfarkúra teszem a voksomat (az 05:43-as logikájával élve, még ők sem loptak - tehát kaphatnának egy esélyt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!