Nincs mese,2014-ben az MSZP-re kell szavaznunk, mert a többi párt az anti-technikizmust képviseli?
hülye vagy! ne várj olyantól csodát, aki 12 év alatt b*szott rendbehozni az országot(MSZP), vagy attól a párttól(Fidesz), akiknek ugyanúgy volt 4 évük, amikor semmit sem csináltak, most pedig még kegyetlenebb pusztítást is művelnek, mint elődjeik.
szavazz a Jobbikra, másban már nem lehet hinni!
"szavazz a Jobbikra, másban már nem lehet hinni!"
Hogyisne, hogy 24 óra alatt visszarepüljünk a kőkorszakba? Akkor már inkább Fidesz!
Én tuti SOHA nem fogok az MSZP-re szavazni..Akkor inkább a Jobbik vagy Fidesz.
De MSZP-re SOHA nem szavaztam,és eszem ágában sem lenne..
Nekem elég volt az a mondat,hogy "elkúrtuk! nem is kicsit"
Kíváncsiságból kérdem ,hogy hány éves vagy?
Ha még fiatal akkor megértelek,én is így gondolkoztam régen.
Tudod a két nagy pártnak már volt próbálkozási lehetősége.
Már mindkét párt vesztett szavazást.
Szerintem nincs értelme A-ból B-be vándorolni aztán meg vissza,az én szavazatomat e két párt(Fidesz,MSZP)biztos,hogy nem fogja megkapni.
Sőt még az is lehet,hogy egyik parlamenti párt se.
Viszont szavazni menj el ha törik ha szakad.
"a többi párt az anti-technikizmust képviseli?"
Nincs olyan fogalom, hogy anti-technikizmus.
"Ezzel el is árulták a modernség eszméjét."
Ha azt hiszed, hogy a plázák képviselik a korszerűséget, akkor nem sokat tudsz a világról. Menj át Ausztriába, ott a községekben rendszerint piactér van helyi árukkal, nem bevásárlóközpont. Ausztria is középkori hely ezek szerint.
"Lehet, hogy az MSZP kapzsi kapitalistákból áll, akik sz*rnak a nemzetre, de ők legalább nem akarnak basáskodni a nemzet felett"
Basáskodás, szarás, kapzsiság - az ilyen szavakkal való dobálózás nem politizálás, hanem esti mese. Menj aludni, kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!