Lehet itt 20 éven belül olyan ellenzék, aki le tudja váltani Orbánt?
12:14
"én a valóságot elsősorban nem kutatásokból ismertem"
Honnan "ismerted" akkor a "valóságot"?
Onnan, hogy párttitkárként jól éltél, most meg rosszul élsz, mert nem tudsz mit kezdeni a kapitalizmussal és a demokráciával? Más meg pont fordítva van ezzel.
nem értem miért kell személyeskedni,és pejorativan mindjárt párttitkérnak nevezni,akinek más a véleménye,
miért baj az,ha valakinek akkor jobb volt ??
mi ebben a hiba ?na és ha pärttitkár volt is valaki,attol még ember is lehetett,nem ugy mint a mostani párttagok többsége,lobbizäs cimszo alatt..lop-csal-hazudik !!
talän elfelejted,hogy pärttitkárok most is vannak..de milyenek ??? a régiek..még hasonlo dolgokat se mertek volna megcsinálni,mint a maiak !!( korom 60)
18:43
"miért baj az,ha valakinek akkor jobb volt ?"
Nem az baj, ha akkor valakinek jobb volt. Viszont általában a komcsiknak volt jobb: párttitkároknak, pártösszeköttetésekkel rendelkező vezetőknek. Azzal van baj, ha valaki komcsi volt, nem azzal, ha valakinek jó volt.
"na és ha pärttitkár volt is valaki,attol még ember is lehetett"
A rablógyilkos is ember. Na és?
Ha komcsi funkcionárius voltál, akkor inkább hallgass, és örülj, hogy '89-ben nem volt megtorlás veletek szemben.
helo ! kapd elö a jobbik eszedet,a komcsik között is volt sok rendes ember,nem voltam funkci,de tök mindegy és nem hallgatok,megtorolni pedig lehetne most is néhäny gaztettet..de minden mai funkcit kimosnak a dräga ügyvédek
nyilvän sok pozicioban ültek régen is szemét emberek,akik kitoltak akivel csak lehetett,de ebben az esetben se szabad ennyire pejorativan ältalänositani..
nézz körül most mennyi szemét funkci van..kéz kezet mos
modon segitenek egymäsnak a kisember pedig le van szarva,azzal semmit se törödnek
vendéglätosként dolgoztam akkor és nagyon jol kerestem,most meg e miatt nagyon kevés a nyugdijam,de mindegy,ahol vagyok ott jol érzem magam (nem MO )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!