Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A homokosok NEM veszik észre...

Toportyan5 kérdése:

A homokosok NEM veszik észre hogy, ezekkel a felvonulásokkal csak saját magukat járatják le?

Figyelt kérdés

Sok embert hallottam már hogy, semmi bajuk nincs a homokosokkal csak ne vonulgassanak. Ráadásul volt olyan felvonulás is ahol keresztény jelképeket gyaláztak pl.: a rózsaszín Bibliával amit a farkuknak nyomogattak. Ezzel a többségi társadalomból csak is ellenérzéseket váltanak ki és csak még jobban megfogják őket utálni.

Szerintem sok olyan homokos van aki szintén nem ért egyet az ilyen felvonulással. Ezekkel a felvonulásokkal pedig még a normális homokosokat is kellemetlen helyzetbe hozzák.

2011. jún. 16. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Nos én már egy másik témában kifejtettem a véleményemet a melegfelvonulásokról.

Én nem vonulok azt kiabálva, hogy a szőke, mosolygós nők tetszenek nekem, mert ez nem a város ügye, ahogy az utcáé sem, sőt, senki másé. Az én magánügyem, nincs köze hozzá senkinek.

Ugyanez szóról szóra elmondható a melegekről: a szexualitásuk nem a város ügye, nem az utcáé, és senkinek semmi köze nincs hozzá.

Az, hogy az utcán üvöltözve vállalják másságukat, szerintem inkább feltűnési viszketegség, mintsem a helyzetükre való figyelemfelhívás. Ha utóbbiról lenne szó, akkor el lehetne ezt intézni sokkal kulturáltabban és komolyabban. Így viszont, hogy gyakorlatilag "célközönség" nélkül csak rázzák magukat, nem mennek semmire, és szerintem ezért nem is kéne komolyan venni őket.

2011. jún. 16. 15:54
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
aki lepontozott, még kiérthet a felvonulásra :)
2011. jún. 16. 17:40
 13/16 A kérdező kommentje:
15:07 -nek bocs akkor azt mondom hogy melegek az nem túl sértő de mondhatom azt is homarak esetleg B/zik így jobban tetszene????
2011. jún. 16. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Zárt keretek között azt csinálnak, amit akarnak.

De hogy kivonuljanak az utcára, az igenis közügy.

Feltűnést akarnak, illetve jól is jön nekik a pár ellentüntető, ebből ők előnyt kovácsolnak. Jajj a szegény "üldözöttek"

2011. jún. 16. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem ez egy jó buli számukra, máshol is van ilyen a világon, és akkor a heterók is együtt buliznak velük, nincs ebben semmi. A Budapest Parádé is ilyen volt, hatalmas tömeg felvonulása kamionokkal akikben az volt a közös, hogy szerették a zenét (kár, hogy már nincs, egy életre szóló élmény) Nálunk már nem nagyon vannak ilyen felvonulások, ami csak arról szól, hogy érezzük jól magunkat, legalább nekik van ilyen, egyszer egy évben, igazán kibírható.

Ráadásul most tüntetni is joguk lenne, hiszen az alkotmányban csak a férfi és a nő kapcsolatát fogadják el, és eléggé keresztény beállítottságú lett ez a dokumentum.

Vonuljanak, csak én is mennék, ha az lennék:-)

2011. jún. 16. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

Nyilván csak provokálni akarnak. Hogy miért csinálják ezt? Nem tudom.

A deviancia nem bűn, csak nem illik hangoztatni, nem kell azt a hamis képzetet kelteni, hogy természetes, mert nem az.

Talán csak az a bajuk, hogy nem képesek elfogadni ezeket a tényeket.

Lehet diszkréten is felvállalni a másságukat, anélkül, hogy mutogatják magukat a főváros legnagyobb utcáján.

2011. jún. 17. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!