Eszes Tamás vs Juhász Oszkár?
- Igaz-e, hogy Eszes megverte és megfenyegette Oszkárt? (nekem valami nagyon bűzlik az ügy körül, várjuk Eszes nyilatkozatát) Mi a véleményed az esetről?
- Melyikükre szavaznál, ha muszáj lenne, és csak ők ketten indulnának?
Láttam, van már ezzel kérdés, de azt teletrollkodták. Próbáljuk meg normálisan megtárgyalni az esetet.
Én nem szavaznék, mert nem hiszek a demokráciában, de ha lehetne, akkor Eszesre. Neki is vannak hibái, azonban tapasztalt katonaember, aki adott esetben nem f.ssa tele a gatyáját, amellett szavatartó is.
A jobbik vezetősége meg sorkatonai szolgálatot soha nem látott nyüzüge csicska. Hogy akar polgármester lenni az, akit csak úgy fel lehet képelni? A másik meg az, hogy Eszes nem bántotta komolyan ezt a nyüzüge taplót, ha egy volt légiós valakit elagyabugyál, az nem megy el a saját lábán onnan.
Amikor Tomcat lekevert egyet Novák Emőkének, az csak hebegni habogni tudott, amellett h összesz.rta a gatyáját. Az ilyen nem férfi.
Csak a jobbikosokat szánom az egészben, századszorra derül ki h a vezetőik nyámnyila (Novák Emőke), agyatlan (Dúró Dóra), sunyi (Juhász Oszkár), erkölcstelen (Müller Niki) gyökerek, de még mindig védik...Plusz mióta bekerültek a parlamentbe, csak a pofájuk nőtt meg. De érdemi munka SEMMI!
Szánalmas már maga az a fajta nemzeti liberális langyi-bangyi eszmerendszer, amit képviselnek.
Szóval szerinted attól jó politikus és jó ember valaki, hogy össze tud-e verni egy másik embert?
Jó, akkor eresszük össze Toroczkait, Zagyvát és Eszest, s kiderül, ki a legjobb politikus...
Nevetséges.
Az erőszakosság az igazi taplóság, nem az, hogy valaki nem tudja megvédeni magát, mivel fizikailag gyengébb.
Gandhi vagy Arnold Schwarzenegger a jobb politikus?
Némi támpont a továbbiakhoz:
- Juhász Oszkár és Eszes Tamás riválisok, mindketten indulnak a választáson. Csak az egyikük a jobbikos, pont ez a baj
- Dúró Dóra nem tudatlan, és nem is vezető, hanem szóvivő. Müller Niki pedig... hol is volt ő vezető?
- szoktál parlamenti közvetítéseket nézni, vagy csak a zsindex.hu-ról tájékozódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!