Molnár Oszkár, Szabó Éva, és még is a Jobbik a rasszista?
Sőt az egész Fidesz, és az egész MSZP szervezet tud róla és mi történt?
Hol hallottál Jobbikos politikusok szájából ilyet?
A Jobbik valóban rasszista
De mitől?
Hogy a média azt mondja?
Ujjuj!
Nagyon nagy baj van. Ha te nem tudod kik ezek az emberek, csak azt hogy a Jobbik rasszista, az az élő példája az agymosásnak. A szomorú pedig az hogy ott ülsz a gép előtt és nem is informálódsz, csak eszed a média mocskát. Hihetetlen. Hol az önálló gondolat?
Tudod mi a szomorú????Hogy mindenki tudja hogy a jobbik egyértelműen rasszista.Ki akarják irtani a romákat...mi ez ha nem az??????Szóval kicsit gondolkodj ezen.
És pontozni tessék lefelé.De a szíved mélyén akkor is tudni fogod hogy ennek a kérdésnek semmi értelme.
Ezt miből gondolod?
Hol halottad? Egyszerűen nincs alapja annak amit leírsz!
Szerintem addig jó a cigányoknak, amíg az elégedetlen embereket valaki összetartja.
Akkor lenne a baj, ha a kezükbe vennék a dolgok lerendezését.
Már láttam Szabolcsi faluba, kaszás-kapás összecsapást vagy 2 éve.
Karok lettek levágva és testek átszúrva. Átutazóban voltam, valahol Ököritófülöpös vagy valami hasonlón!
"Ha te nem tudod kik ezek az emberek, csak azt hogy a Jobbik rasszista, az az élő példája az agymosásnak. A szomorú pedig az hogy ott ülsz a gép előtt"
Valóban itt ülök a gép előtt - és olvasom, hogy jobbikos terminológia szerint a cigányok retkek vagy orkok, hogy ki kell őket irtani, be kell őket zárni, ki kell toloncolni, hogy alsóbbrendűek, hogy genetikailag bűnöző hajlamúak, hogy magyar-cigány háború lesz, hogy faji háború várható stb.
Agymosás áldozata vagyok, ha kurucinfót és jobbikos hozzászólásokat olvasok? Szerencsére nem, mert nem hiszek nekik.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:33
Majd ha megeroszakolnak, kifosztanak es hulyere vernek akkor lehet hogy kikukucskalsz a kis liberalis fejedbol es megtudod hogy mi az a ciganybunozes.
"
Valóban itt ülök a gép előtt - és olvasom, hogy jobbikos terminológia szerint a cigányok retkek vagy orkok, hogy ki kell őket irtani"
és mond már meg őszintén ki a f@szomnak hiányoznának a cigányok?
nap mint nap hallom az itteni emberektől buszmegállókba bárhol hogy hogy jártak a cigányokkal
50 60 éves embert megvertek stb
hát én mertem szólni neki "testvér szavazz a Jobbikra vessünk véget ennek az agyrémnek"
"Majd ha megeroszakolnak, kifosztanak es hulyere vernek akkor lehet hogy kikukucskalsz a kis liberalis fejedbol es megtudod hogy mi az a ciganybunozes."
Ez a sablonszöveg még az első brosúrából van. Nem lehetne újabban? Rendkívül álmosító, hogy június óta már vagy 300-szor megkaptam ugyanezt a mondatot alig átfogalmazva. Ti komolyan azt hiszitek, hogy a politizálás lényege betanult mondatok lélektelen ismételgetése? erre egy nyomorult papagáj is képes. Hát még egy jákó.
"és mond már meg őszintén ki a f@szomnak hiányoznának a cigányok?"
Mondd már meg őszintén, te ki a f@szomnak hiányoznál, ha mondjuk a Jobbik tervbe venné az elűzésedet? Nekem pl. nem. Akkor győzz meg, hogy nem lenne jó ötlet téged elzavarni innen. Halljam a szép érveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!