Molnár Oszkár, Szabó Éva, és még is a Jobbik a rasszista?
Sőt az egész Fidesz, és az egész MSZP szervezet tud róla és mi történt?
Hol hallottál Jobbikos politikusok szájából ilyet?
Az a baj hogy te a létező gondokat lebagatelizálod, mert szerintem csak képen, vagy a Tv ben látsz cigányt. Valami Vagy Bp, vagy nagy városi vagy, és olyan környéken laksz ahol nincs kapcsolatod velük. Tudod a lakosság 10-20% a folyamatosan elszevedei, azokat az esetek amiket te szajkózásként aposztrofálsz. Közben meg olyanokat állítasz pld a „elzavarja” a Jobbik, mintha ez valahol le lenne írva vagy valaki mondta volna. Holott csak a közösségek számára elfogadható, magatartást szeretné kikényszeríteni.
Érdekes, hogy szerinted a cigányoknak extra jogai is lehetnek de a magyar sértett lakosság csak szajkó!
NE HAZUDJ!
"Az a baj hogy te a létező gondokat lebagatelizálod"
A szó, amit keresel, az "elbagatellizál". Egyébként mondtam egy szóval is, hogy nincs bűnözés, vagy hogy nem gond a bűnözés? Nem. Akkor mit bagatellizáltam?
"mert szerintem csak képen, vagy a Tv ben látsz cigányt."
Ja, igen, ez a 2. sz. szablonszöveg. "Bezzeg ha idejönnél Szabolcsba! Bezzeg ha ismernéd a cigányokat!" Konkrétan 3-4 cigányt ismerek, egyikkel sincs semmi baj, mindannyian dolgozó, tisztességes emberek. Amúgy tudom, hogy sokan nem azok.
"Valami Vagy Bp, vagy nagy városi vagy, és olyan környéken laksz ahol nincs kapcsolatod velük."
Örülök, hogy ennyire ismersz. Hallucinálj még egy kicsit. Lehetőleg írd le azt is, milyen a szemem, hajam színe, hány kiló vagyok, hogy hívják a feleségemet stb. Ha már ennyivel jobban ismersz engem, mint én magamat, akkor ne tartsd vissza magad, taníts, tökfej.
"Közben meg olyanokat állítasz pld a „elzavarja” a Jobbik, mintha ez valahol le lenne írva vagy valaki mondta volna."
Az előbb mondta az egyik idióta haverod, hogy senkinek nem hiányoznának a cigányok (amivel azt implikálta, hogy szerinte elűzhetők). Arra sem vagy képes, hogy ilyen rövid szövegeket visszaolvass?l.
"Érdekes, hogy szerinted a cigányoknak extra jogai is lehetnek"
És ezt mikor mondtam, mucika? Megint hallucinálsz?
"Ez a sablonszöveg még az első brosúrából van. Nem lehetne újabban? Rendkívül álmosító, hogy június óta már vagy 300-szor megkaptam ugyanezt a mondatot alig átfogalmazva. Ti komolyan azt hiszitek, hogy a politizálás lényege betanult mondatok lélektelen ismételgetése? erre egy nyomorult papagáj is képes. Hát még egy jákó.
"és mond már meg őszintén ki a f@szomnak hiányoznának a cigányok?"
Mondd már meg őszintén, te ki a f@szomnak hiányoznál, ha mondjuk a Jobbik tervbe venné az elűzésedet? Nekem pl. nem. Akkor győzz meg, hogy nem lenne jó ötlet téged elzavarni innen. Halljam a szép érveket."
ez beteg
ne adja az isten ha apádat a haláláig verik anyádat megerőszakolják téged kirabolnak akkor is ezt mondod?
"Ez a sablonszöveg még az első brosúrából van."
te nem vagy normális neked csak ennyit jelent?
hogy vagy képes tükörbe nézni te szánalom?
02.54.
Te is csak egy begyepesedett agyu ember vagy aki azt hiszi hogy a jobbik ki fogja irtani a ciganyokat.Te is tudod hogy ez nem fog megtortenni.Azt csak a csurhe allitja.Neked kene akkor tobb eszed legyen.A bunozesnek fognak veget vetni.Te biztos egy ku%va biztonsagos helyen eled a kis nyugodt eletedet ha szerinted egyszeruen csak at kell tekinteni a CIGANYBUNOZESEN
02.54.
Neked hianyoznank a bunozok??hahaha
Biztos lehetsz benne hogy az a cigany aki normalis az nem megy oda tunteni hogy "ok milyen nagy veszelybe vannak."
Az pedig amelyik egy nyomorult mocskos bunozo es arra neveli a gyerekt hogy olje a magyart az igen ..Kotrodjon az orszagbol
Ezt arra fel irtam hogy te mit szolnal ahhoz ha teged akarnanak kib@szni az orszagbol{habar azt nem irtam}
En merges lennek mert egy normalis ember vagyok a tarsadalomban es nem pedig egy retek cigany parazita akinek az a celja hogy kiirtsa a magyart.
Molnár Oszkár, hogy egy (szintén Fideszes párttársát idézzem) egy „primitív, s...fej IFA-sofőr". (Forrás: HVG)
Aki ezt az embert komolyan tudja venni, az nem normális.
Van abban valami, amit a kérdés sugall: nem csak a Jobbiknak, a Fidesznek is megvannak a saját csontvázai a szekrényben. De kedves kérdező: voltam Jobbikos gyűlésen, ahol a tömeg azt skandálta, hogy "mocskos zsidók, mocskos zsidók", Morvai és Vona pedig elnézően és kedvesen mosolygott. Miért nem mondták, hogy "ugyan srácok, na ezt azért már nem..."?
Igazad van, ők valóban nem mondják, de nem hagynak egy csepp kétséget sem afelől, hogy így gondolják. És nem akarok általánosítani: bizonyára sok Jobbikos szavazó nem hisz a nagy zsidó összeesküvésben, és egyéb kurucinfós agyrémekben, de az emberek egy része addig tartani fog a Jobbiktól, amíg az értelmesebb rész el nem határolódik azoktól a fasisztoid, enyhén elmebeteg vademberektől, akik szintén a Jobbikra adják majd a voksukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!