A szélsőjobbosok miért akarnak annyira diktatúrát?
Remélem, hogy a többségük csak lázadó tini, akik nem fogják fel, hogy mit írogatnak.
Példa: A szélsőjobbosok és különböző etatista csoportok harcolnak a demokrácia ellen. A harc sikerül és egyeduralom lesz. Az új diktátor szerint a legnagyobb ártalom a nemzetre a radikálisok, jobbosok, a "nyilas" erők. Ezért akik anno szélsőjobbosok voltak, azokat meghurcolják, megszégyenítik, nem kaphatnak munkát. Az új diktátor azt mondja, hogy a melegek házasodhatnak, amit a társadalom nem fogad el, de "szerencsére" már van az országnak "egy keménykezű, a választásokkal, demokráciával leszámoló vezére"(ezt a mondatot a kurucinfóról vettem). Így az életbe nem sikerül az intézkedéseit felülbírálni.
Ja, hogy a szélsőjobbosok úgy gondolták, hogy egy olyan "führer" jön, aki osztja az ő nézetüket és mindent úgy csinál, ahogy nekik tetszik? Hát sajnálom, de a diktatúra nem erről szól...
"Ezután ne gyere nekem azzal, hogy igénytelen, buta náci vagyok."
Kit érdekel, hogy mi vagy?
Benne volt a kérdésben, elolvastam, csak azóta egy kicsit más irányba ment el a dolog.
"ha ennyire át akarnának nevelni, valószínűleg nem írogatnál ilyeneket ide..."
Épp ez a lényeg. Hogy ha kimenne mindenkiért a rendőrség, aki ide olyat ír, ami a hatalomnak nem tetszik, akkor az elég feltűnő lenne, hogy rendőrállamban élünk.
De ha csak a legvégső esetben tesszük el láb alól a nekünk nem tetszőket (pl. Jörg Heider, Patton tábornok), addig nem lesz nagy feltűnést kiváltó tett a rendszer részéről.
Nem érdemes ellenem fellépniük, mert nem jelentek komoly befolyásoló tényezőt ellenük. Ha fellépnének ellenem, akkor az elhallgattatásommal sokkal többet tennének maguk ellen, mint magukért.
"Kit érdekel, hogy mi vagy?
Benne volt a kérdésben, elolvastam, csak azóta egy kicsit más irányba ment el a dolog."
Nézd, én nem haragszok rád, de te se forgasd ki a szavaimat. Köszönöm. :)
"2008 októberében Lambichl közelében autóbalesetet szenvedett, melyben olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy a helyszínen meghalt. A boncolás során vérében 1,8 ezrelék alkoholt találtak, amely az osztrák törvények szerint sem tette lehetővé, hogy volán mögé üljön, ezenkívül a szolgálati gépjárműve műszerei szerint 70 km/h sebesség korlátozásnál 142 km/h sebességgel haladt."
Ő Jörg Haider pajtásod. Összeesküvés elmélet amit írsz. Senki nem ölette meg.
Adolf bácsi? Ő meghalt nem? Ki beszélt róla? A "lázadó tinik" akarják őt csak feltámasztani. Én pl. ki sem ejtettem a nevét. Antifa barátomnak viszont úgy tűnik, kényszeresen is elő kell vennie. Írhatott volna Sztálin bácsit is, vagy Mao bácsit is, elvégre a mészárlási statisztika 6:11 az ő javukra. Ebből is látszik, hogy leragadt évtizedekkel korábban. Szélsőjobb + diktatúra = Adolf bácsi. Vigyázz mit írsz, mert a végén még elhiszi valaki!
De ha már előrángattad: igen, volt támogatottsága. Olyannyira, hogy még Magyarország is többé-kevésbé melléállt. "Utolsó csatlós", ezt a magad fajta hajtogatja állandóan. No aztán ha mindenki gyűlölte Hitlert, akkor mi az a "cinkos összekacsintás", és honnan is a kollektív bűnösség, örök bűntudat, végtelenített kártérítések sora?
Szóval, gondolom nem Hitler a lényeg, ezt csak kitérőként írtam.
„Gondolom Adolf bácsinak is óriási volt a támogatottsága”
Jól gondolod.
"Antifa barátomnak viszont úgy tűnik, kényszeresen is elő kell vennie. "
Azért vagyok antifa, mert nagyra becsült (ám alattomosságból ki nem mondott) vezéredet becsméreltem?
"Szélsőjobb + diktatúra = Adolf bácsi. Vigyázz mit írsz, mert a végén még elhiszi valaki!
"
tekintve, hogy ő a legnépszerűbb a szélsőjobbos diktátorok között, így talán megérted, miért őt hoztam fel.
"Olyannyira, hogy még Magyarország is többé-kevésbé melléállt. "Utolsó csatlós", ezt a magad fajta hajtogatja állandóan"
Idézd, hogy hol írtam ilyet...
Miért hazudtok és ferdítetek állandóan?
Ki is az a magamfajta?
"Azért vagyok antifa, mert nagyra becsült (ám alattomosságból ki nem mondott) vezéredet becsméreltem?"
Nem. Azért mert a fasizmus tekintélyelvűséget jelent, te pedig szemmel láthatóan ellenzed. Adolf bácsit pedig nem becsülöm nagyra. A németek becsülték. Erről és nem többről van szó. Nem hoztam fel, azaz nem is fényeztem, és nem is támadtam. Egyébként, őt is igen sok hazugság övezi, a civil foglalkozásától kezdve a nemi életéig, amit sosem árt oszlatni.
"Idézd, hogy hol írtam ilyet..."
Nem írtál, de megelőlegeztem neked, hogy ezt gondolod...
"Miért hazudtok és ferdítetek állandóan?"
Te írtad, hogy nem cáfolod a "propagandámat", de egyből rávágtad, hogy hazugság, ezt teszed most is
"Ki is az a magamfajta?"
Hú, inkább bele se merek gondolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!