Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon mikor leszünk képesek...

Vajon mikor leszünk képesek levetni ezeket a 'szépséges' szokásokat? -múltban élés -örökös siránkozás, pesszimizmus -egymásra acsarkodás (talán irigykedés is)

Figyelt kérdés

Nagyon szép hátráltató tényezők ezek és le kellene vetni ezeket, mert így nem jutunk sehova.

Most pedig felkészülök arra, hogy mindenféle tetűládának elmondanak majd, de sebaj, bírom idegekkel.

2011. jún. 11. 18:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó, 20:17-es, akkor idegeskedj csak, ha attól jobb. De aztán ne csodálkozz, ha idegi problémák lépnek fel, Mindezt csak jó szándékból és nem kioktatásból mondom.
2011. jún. 11. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
Én már csak tudom milyen az amikor valakire irigykednek az emberek. Ez soha nem fog megváltozni ebben az országban. Csak az nem mindegy, mire irigyek. A pénzre, vagy a tudásra. Bár a legtöbbször csak azt látják hogy mire vitte valaki, az hogy mögötte mi van a legtöbb embert nem érdekli. Biztos csaló, politikus, ezt tudják csak mondani. Az embernek nem kell ezekkel foglalkoznia, nincs semmi értelme. Siránkozni a legkönnyebb, tenni azért hogy jobb legyen, az már nehéz.
2011. jún. 11. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:

22:03

Ez azért is van mert a komcsik ezt nevelték belénk hogy aki viszi vmire az mocskos kulák akit fel kell jelenteni. Igazából a magyaroknál ez nagyon célba talált mert azok pont ilyenek: "ha a tehenem megdöglött dögöljön meg a szomszédé is."

2011. jún. 11. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezek a tulajdonságok a magyar nép velejárói. Mindig is ilyenek voltunk, vagyunk, leszünk. Kész. Akárhogy is csűrjük csavarjuk, Ázsiai eredetű nép vagyunk, ez szépen meg is látszik. Ráadásul az évszázadok során a különféle háborúknak, ki/betelepítéseknek, népcseréknek köszönhetően a Kárpát-medence a népek olvasztótégelye volt, ergo több náció jó és rossz tulajdonságai is kijönnek rajtunk. Ezért nem szeretem azokat a majmokat, akik nagy magyarnak állítják be magukat, mert a fentiek miatt az ilyen ember olyan ritka mint a jóindulatú politikus. Tetűláda meg nem vagy, sajna ez az igazság, és sokaknak ez nagyon fáj.
2011. jún. 11. 22:24
 15/16 doboszoli ***** válasza:

Nagyban fognak csökkenni, ha kialakul egy elfogadható, élhető jövőkép. De amíg csak a néphülyítés megy, meg a hazudozás, ezek a reakciók szinte természetesnek mondhatók.

Kilátástalan helyzetben élőktől lelkesedést, lojalitást várni, enyhén szólva ostobaság.

Kolopele ezt a "tenni valamit" dolgot már megbeszéltük. Azt hittem megértetted.

2011. jún. 14. 07:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Persze, megértettem, csak amikor normális választ adok akkor is kapok beszólást általában. Úgyhogy maradok az aki voltam eddig is, és nem rejtem véka alá amit gondolok.
2011. jún. 14. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!