Állandó pesszimizmus Magyarországon. A családomban is, a suliban, a tévében is. Miért kell így lelombozni mindenkit?
Értem én, hogy válság van, de komolyan mondom én abba kezdek belebetegedni, hogy mindenhonnan csak a negatív dolgokat hallom. Semmi pozitívabb látásmód. Úgy kb. minden életkedvem elmegy olykor-olykor, pedig alapból egy nagyon is vidám ember vagyok. De mindenki 'lehúz a mélybe', ami lelkileg nagyon megterhelő....van egyáltalán még valaki rajtam kívül, aki kivan teljesen a siránkozástól?
És most nem arról van szó, hogy munkanélküliség, emelkedő árak, stb, mert attól még lehetne másként is tekinteni a világra! Nem csak a világvégét látni...
az országnak több mint fele a betevő falatért harcol !
Nem csodálkozom rajta, hogy közben nincs valami jó kedvük. Sokan nem tudnak enni adni a családnak miközben a kormány tagjai még mindig milliókat osztanak ki maguknak
Es ez meg rosszabb is lesz! 1 ev alatt tovabb fogjak sullyeszteni az orszagot, ugyhogy meg boven hallgathatod a sirankozast.
En sem birtam tovabb, inkabb kulfoldre koltoztem. Itt mosolyognak az emberek:)))
Szerintem te azért nem látod át a dolgokat, mert még nagyon fiatal vagy, gondolom még a szüleid tartanak el! Hidd el én is lennék sokkal vidámabb, boldogabb az életben, de minden nap úgy kelek fel, hogy mikor fog megszűnni a munkahelyem, meg hogy tudom majd befizetni a számláimat! Te neked még nem kell ezekkel a dolgokkal foglalkoznod, tehát nem is érzed át ennek a súlyát!Max. annyit látsz az egészből,hogy apuci nem 10 000 Ft zsebpénz ad egy hónapba, hanem 8 000 -et!!!
Annak aki meg csak úgy fogja magát és elmegy a velencei karneválra szórakozni, biztos nem azon kell gondolkoznia, hogy fizesse be a villanyszámlát!
Nem kell hallgatni. Válts csatornát, és ha a beszélgetőpartnered kezdi, mond, hogy"ne is beszéljünk erről" és válts vidámabb témára!
Te irányítassz!
Még van a világvégéig egy kis időnk, azt tegyük széppé, nem kell mindent összeválságozni. Vannak ennél érdekesebb dolgok is.
Különben is, hol válság van, hol háború, hol madárinfluenza, ennyi erővel Ádám apánk áshatott volna egy sírt magának a Paradicsomban, és belefeküdhetett volna.(Igaz, akkor még örökéletű volt)
Szerintem nem sokan adnak 8 ezer zsebpénzt.Inkább 2.
Igaz ez nem volt kérdés.
De innen is látszik, hogy az is sírhat, aki jobban él. Nem attól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!