Miért nem szervez a kormány olyan programokat, aminek a célja az emberek szórakoztatása, és a pesszimizmus eloszlatása lenne?
Figyelt kérdés
Röhej, hogy bármit is sírnak a magyarok, sokkal jobban állunk gazdaságilag, mint egy csomó fejlődő ország, de az ottani életvitel hangulata az egekben van az itthonihoz képest. Akármennyire is csúfolják a magyar körülményeket, és akármennyire is búskomoran látja az átlagmagyar az itteni életet, európai szinten állunk, mégha nem is olyan jól, mint a németek vagy a franciák, de nem is olyan szarul, mint az átlag ukrán.2010. jún. 12. 22:39
1/10 anonim válasza:
Hahaaa, fizetnének 2-3 felszopólányt, akkor nekem jó kedvem lenne:D
2/10 anonim válasza:
Orbáncsíra az egyik felszopólány.
3/10 Dymo válasza:
ezaz,örülj hogy lyuk van a seggeden,és nem esel bele.
4/10 anonim válasza:
Hát nemtudom, szerintem egyelőre ne hangulatjavító rendezvényekre költse az állam a pénzemet, hangulatjavításra tudok én magam is költeni, ha akarok.
5/10 anonim válasza:
aha, okos ötlet! kenyerünk ugye van, lubickolunk a Tesco-boldogság olcsó mocsarában,...már csak egy kis cirkusz kéne!
6/10 anonim válasza:
Szerintem jó lenne. Bizalmat is szerezhetnének a pártok.
7/10 anonim válasza:
Nektek semmi sem elég? Komolyan hihetetlen. Mit vártok a kormánytól? Hogy szervezzen neked pörköltfőzést hogy jó kedved legyen? Neki a célja nem a te szórakoztatásod, hanem az ország rendbetétele.
9/10 anonim válasza:
Kérdező szerintem ezzel a kérdéssel te jól elszórakoztatod magad!
10/10 anonim válasza:
Választások előtt szoktak ilyenek lenni. Amolyan sörvirsliingyenkoncertcsakszavazzrám feelingesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!