Orbánnak ki vagy kik fogják kiszivárogtatni a beszédét, ami arról szól " bukta van, narancsos bukta"?
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:04
Miért nem tudod kritikával szemlélni a saját vezéredet?
Nekem nincs vezérem.
Azt viszont tudom, hogy ha az ókomcsi mszp-sek meg az újkomcsi jobbikosok együtt ajvékolnak, akkor jó az irány.
Azt meg még te is beláthatod, hogy a kérdés felvetője kissé elrugaszkodott a valóságtól. Hogy ez a kannásbornak köszönhető-e, vagy alapból ilyen, azt nem tudhatjuk. (Én bízom benne, hogy az első, abból felépülhet.)
"akkor jó az irány. "
tehát az egész politikai gondolkodásmódod abból áll, hogy egy másik párthoz/pártokhoz méred a sajátod hülyeségét?
Ha a másik kretén, akkor a Fidesz biztosan csak jobb lehet?
Biztos jó az irányvonal vagy el sem gondolkozol rajta,csak komcsizni tudsz?
Szar lehet folyton károgni és a rendszert szidni, Orbán nem fog megbukni attól, hogy te hülyeségeket írsz, de Magyarországon nincs semmilyen párt amelyikre rá lehetne bízni ezt az országot.
De mennyetek tüntetni, hogy oda a demokrácia meg monnyonle.
Én nem vagyok se Fideszes se jobbikos se baloldali, de úgy gondolom, hogy a Fidesz így is többet tett az országért, mint a komcsik 8 év alatt.
Bár lenne ilyen, és az emberek az utcára mennének, és megbuktatnák erővel ezt a szélhámost, és végre választhatna a nép méltó vezetőt...
De nem, ez a köcsög Orbán fog kormányozni itt még jó darabig. Aztán, amit most csinál, hogy bebetonozza a következő kormányok lehetőségét, tényleg menjen a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!