Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak ki vagy kik fogják...

Orbánnak ki vagy kik fogják kiszivárogtatni a beszédét, ami arról szól " bukta van, narancsos bukta"?

Figyelt kérdés
Tudom hogy én is bukom rajta,ahogy mindenki az országban, de azt is tudom hogy bukta lesz, és az elkerülhetetlen Orbán " hegyibeszéd". Persze lehet hogy a Tv ben mondja el, meghatott, elcsuklő, és megtört, bűnbánó hangon!
2011. jún. 11. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Már kiszivárogtatták
2011. jún. 11. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
59%

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:04

Miért nem tudod kritikával szemlélni a saját vezéredet?

2011. jún. 11. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem nincs vezérem.

Azt viszont tudom, hogy ha az ókomcsi mszp-sek meg az újkomcsi jobbikosok együtt ajvékolnak, akkor jó az irány.

Azt meg még te is beláthatod, hogy a kérdés felvetője kissé elrugaszkodott a valóságtól. Hogy ez a kannásbornak köszönhető-e, vagy alapból ilyen, azt nem tudhatjuk. (Én bízom benne, hogy az első, abból felépülhet.)

2011. jún. 11. 18:10
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

"akkor jó az irány. "

tehát az egész politikai gondolkodásmódod abból áll, hogy egy másik párthoz/pártokhoz méred a sajátod hülyeségét?

Ha a másik kretén, akkor a Fidesz biztosan csak jobb lehet?

Biztos jó az irányvonal vagy el sem gondolkozol rajta,csak komcsizni tudsz?

2011. jún. 11. 18:17
 15/17 anonim ***** válasza:
22%
Biztos. A károgásotok meg hab a tortán. :)
2011. jún. 11. 18:18
 16/17 Vadmeggy ***** válasza:

Szar lehet folyton károgni és a rendszert szidni, Orbán nem fog megbukni attól, hogy te hülyeségeket írsz, de Magyarországon nincs semmilyen párt amelyikre rá lehetne bízni ezt az országot.

De mennyetek tüntetni, hogy oda a demokrácia meg monnyonle.

Én nem vagyok se Fideszes se jobbikos se baloldali, de úgy gondolom, hogy a Fidesz így is többet tett az országért, mint a komcsik 8 év alatt.

2011. jún. 11. 18:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Bár lenne ilyen, és az emberek az utcára mennének, és megbuktatnák erővel ezt a szélhámost, és végre választhatna a nép méltó vezetőt...

De nem, ez a köcsög Orbán fog kormányozni itt még jó darabig. Aztán, amit most csinál, hogy bebetonozza a következő kormányok lehetőségét, tényleg menjen a fenébe.

2011. jún. 12. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!