A Fidesz miért rongyoltaát a banki hiteleseket? Vagy lepaktált a bankokkal "hisz ott tényleg van lobbi"?
Miért nem hívja fel a figyelmét a banki hiteleseknek, hogy megtámadhatják a szerződéseket. Ennek sok precedense van az Eu ban, amiben tömegesen nyertek a hitelesek.
A Echo Tv ben láttam a kibeszélő sokszemközt 2011 juni 11 es ismétlésében " sajnos még nincs videó archív".
Ott pontosan elmondanak mindent, és szinte süt hogy a Fidesz a nagy " nemzeti" körűl valami nem stimmel!
"Ez egy fasiszta Fideszt mentegető szöveg!
Kit érdekelhogy neked betéted van!
De vissza is kérdezek! Miért teszed a pénzed egy olyan intézmánybe akik nem teljesen jogszerű szerződéseket kötnek? "
Ezaz, dögölj meg te köcsög, mert van pénzed! Ezaz kérdező, lökjünk mindenkit börtönbe, akinek van bankbetéte! Pláne, hogy a legtöbb ember nem is tehet mást, hiszen elvétve van csak munkahely, ahol nem banki átutalással fizetnek. De nem baj, dögöljön meg, mert nem vette ki azonnal a pénzét, és nem a párna alatt tartotta, ahol az arrajáró betörő gond nélkül elviheti! Micsoda szemét emberek vannak.
De én megértelek, kedves kérdező, teljes mértékben. Támadjuk csak a betéttel rendelkezőket, amiért nem olvastad el (és még sokan mások) a szerződést! Ők tehetnek mindenről!
Ja, és még hozzátenném: észveszejtően primitív vagy, és sajnálom, hogy te is embernek nevezhető létforma vagy... Azt meg pláne, hogy magyar...
Én egyedül azt nem értem, hogy miért mindig azokat támogatják, akik (többségében, tisztelet a kivételnek!) felelőtlenek?
Kezdhetném azzal, hogy aki szül 8 purdét, de 0 perc munkaviszonya van az egész családnak, több kp-t kap, mint egy orvos és tanár együtt, holott szinte minden (étel, tankönyv, tűzifa) ingyen jár nekik. És folytatnám a devizahitelesekkel. Sokan még hamis munkáltatói igazolást is szereztek, csak azért, hogy megkapják a kölcsönt, mert idézem, "ő nem fog egy albérletben sz.pni 10 évig", neki minden azonnal kell. Ezt a mentalitást is meg lehet érteni, de ha a kormány most elkezd nekik ingyenlakásokat, sőt kertes házakat adni, akkor így közvetve a megfontolt emberekkel b@sznak ki. Mert míg valaki 3 évente cserélte a kocsiját, havonta a ruhatárát és ezért nem maradt pénze lakásra (és ezért vett fel hitelt) addig más spórolt, és évekig "szívott" egy lepukkant albérletben és egy 10 éves Suzukiban, hogy összejöjjön egy saját lakásra a pénz. Erre mit látnak? Hogy a kormány azok s.ggét kezdi el nyalni, akik felelőtlenül költekeztek mint Marci hevesen, és az ő adójából akarják fizetni mások fényűzését (és itt nem a lakást értem fényűzés alatt, hanem azokat a dolgokat, amik miatt nem jutott pénz lakásra).
Azt aláírom, hogy senki sem látta előre, hogy ennyire gyenge lesz a forint, de ez még nem jogosít fel senkit sem arra, hogy elvárja, hogy engedjék el az adósságát, vagy a kormány fizesse ki helyette. Az "árfolyam rögzítése", amit elfogadtak az éppen annyi, amennyit a kormánynak tennie kell.
Ennyi erővel én is felvehetnék 50milliót egy vállalkozás indítására és ha netán belebuknék, akkor mennék én is a kormányhoz, hogy "Viktor, figyelj már, nekem is kellene némi pénz és egy ház, mert a másikat elvitte a bank, és ez az egész a te hibád, mert nem pörög a gazdaság, ezért mentem csődbe."
Csak ez az egész dolog a végén odavezetne, hogy senki sem dolgozna, mivel azt látja, hogy a saját ház "jár" és a végén az állam fog csődbe menni (sajnos lehet, hogy ezek nélkül is államcsőd lesz).
A bankokat beperelni pedig végképp értelmetlen és pénzkidobás (ügyvédi díj, szakértői díjak, perköltség stb). Lehet, hogy nem mindig etikus, amit csinálnak, de az biztos, hogy törvényesen járnak el. Azt sem értem, hogy mi a "hibás termék" ebben az esetben. A hitelt időben kiutalta (vagyis megvette a devizát, átváltotta forintra), amit az adós megkapott, felhasznált, csak nem akaródzik visszafizetni. Nem hiszem, hogy itt a bank a hibás. Vagy ha igen, akkor mégis, konkrétan melyik törvény/szerződés melyik pontját szegte meg, ami alapján pert lehet indítani?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:11
Nagyon jól leírtad. A cigány több százezer ft-ot is kaphat, mert van 8 kölyke. A magyar meg kap 8 gyerekre 50 ezret... Láttam, hogy ki mennyit kap. Voltam Postás. Érdekes, a cigánynak mindig többet vittem, mint a magyarnak. Hogy is van ez? A devizahitelesek meg ne sírjanak, ők vállalták, hogy fizetnek. Felvenni fel tudta, de gondolkodni nem megy egyiknek sem. Felveszi, hogy de ez csak 20 ezer havonta, aztán mikor 40 lesz belőle, meglepődik, sír, rí, és mindenki szemét, mert neki megemelkedik. Van bankos ismerősöm. Nem egy olyan van, felveszi a hitelt, megkapja, el sem olvassa a szerződést, csak aláírja, majd sír, hogy úr isten, megemelkedett. Az ilyen meg is érdemli, hogy kilakoltassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!