A Fidesz miért rongyoltaát a banki hiteleseket? Vagy lepaktált a bankokkal "hisz ott tényleg van lobbi"?
Miért nem hívja fel a figyelmét a banki hiteleseknek, hogy megtámadhatják a szerződéseket. Ennek sok precedense van az Eu ban, amiben tömegesen nyertek a hitelesek.
A Echo Tv ben láttam a kibeszélő sokszemközt 2011 juni 11 es ismétlésében " sajnos még nincs videó archív".
Ott pontosan elmondanak mindent, és szinte süt hogy a Fidesz a nagy " nemzeti" körűl valami nem stimmel!
Azért,mert nem tud mit kezdeni velük! De kell valami maszlag a híveinek!
Egyetlen bank sincs a világon,aki elengedi a hiteltartozást. Sőt,magánszemély sincs.
De milyen jó, hogy van az echo tv aki megmondta az embereknek, hogy lehet a bankokat perelni.
Ott van a parlamentben a jobbik, miért nem szed össze az országban csak 10 devizahitelest és kezdik perelni a bankokat? Polgári perről van szó, mindenki kezdeményezheti....Ja csak a pofájuk nagy? Kb ennyit ér a jobbik.
júúúúj de értetlenek a Fidesz rajongók!
Hogy segíthetne?
Pld hogy a csapból is az folyik ami az Echo ban elhangzott! Ugyanis az Eu s törvények értelmében, a hibás termék vagy szolgáltatás, felülírja az alapszerződést, sőt semmisé is teheti. Illetve az Eus jog szerint a pénzintézeteknek a kötelessége a hitele hitelbíró képességének a megállapítása. Illetve valami hasonlót mondtak a hozzáértők a Tv ben, de nem tudom 100% ban idézni.
A lényeg, hogy sokan nyertek a pénzintézetekkel szemben az Eu ban már éssok sok milliárdos tételeket összességében. Ennek van egy rendszere, hová kell fordúlni stb stb. De valahogy nem látom hogy a Fidesznek az érdeke lenne ezeket a lehetőségeket feltárni " vajon miért" a NEMZET előtt. Pedig ehez semmi nem kellene, csak egy kis média segítség, ami egy kormánynak nem nagy dolog!
Nem kell mindenkinek a hónaalá nyúlni, csak az infót kellene elérhetővé tenni,és aki él vele annak lehetőség " nem si kicsi" aki nem azzal nincs mit kezdeni.
Persze a magyar bíróságokra is hathatna, hogy " tessék a precedenseket figyelembe venni" ami nemdirekt beleszólás a rendszerbe,csak figyelemfelhívás a jogra!
De valahogy a Fidesz nem akaródzik a nemzet mellé állni a vastag zsebű bankokkalszemben! " vajon miért"????????
De milyen jó, hogy van az echo tv aki megmondta az embereknek, hogy lehet a bankokat perelni.
Ott van a parlamentben a jobbik, miért nem szed össze az országban csak 10 devizahitelest és kezdik perelni a bankokat? Polgári perről van szó, mindenki kezdeményezheti....Ja csak a pofájuk nagy? Kb ennyit ér a jobbik.
Haver, a Jobbik kormányon van?
Nem vagyok Jobbnyik,de meg kell védenem őket!
Ugyanis a Fidesz a médiát "állami" pénzen használhatja,gyakorlatilag korlátlanúl.
A Jobbiknakmeg ehez a párt kasszát kellene kiürítenie.
De természetesen a bíróságokprecedens és jogkövető magatartása is hamarabb élesedne ha a kormány kérné és nem a Jobbnyik!
De nem is értem hogy jön ide a jobbik!
Ezt tessék megnézni. Minden egyes forint a zsebedben valakinek az adóssága. A bankok pedig szó szerint a semmiből teremtik elő a pénzt.
A tv2-n is elmondták ezt a hibás termék okosságot, nem kell izgulnod.
Ha te adnád kölcsön a pénzed és kiröhögnek, hogy te egy hibás termék vagy gondolom nem esne jól. Nekem betétem van a bankba nem hitelem. Nagyon nem örülnék, ha a bankomból nem tudnám kivenni a pénzem, mert ők sem kapják meg a kintlévőségeiket.
DE mindegy, mutass te példát indíts 10 devizással együtt polgári pert. Furcsa lenne, ha az állam belenyúlna a polgári szerződésekbe. Vagy ez várható egy jobbik kormányzásnál?
"""A tv2-n is elmondták ezt a hibás termék okosságot, nem kell izgulnod.
Ha te adnád kölcsön a pénzed és kiröhögnek, hogy te egy hibás termék vagy gondolom nem esne jól. Nekem betétem van a bankba nem hitelem. Nagyon nem örülnék, ha a bankomból nem tudnám kivenni a pénzem, mert ők sem kapják meg a kintlévőségeiket.
DE mindegy, mutass te példát indíts 10 devizással együtt polgári pert. Furcsa lenne, ha az állam belenyúlna a polgári szerződésekbe. Vagy ez várható egy jobbik kormányzásnál?
Ez egy fasiszta Fideszt mentegető szöveg!
Kit érdekelhogy neked betéted van!
De vissza is kérdezek! Miért teszed a pénzed egy olyan intézmánybe akik nem teljesen jogszerű szerződéseket kötnek?
De miaz hogy te nem örülnél?
Másokat lelehet húzni, és csak te vagy a fontos?
Persze olyan nincs hogy a banknemtud fizetni,a működési szabályzatai miatt!
De amit eddig hallottam,csak szerecsen mozsdatás.
Ugyanis senki nem mondta hogy a Fidesz miért nem ugatja le a bankokat, csak hogy miért nem támogatja infóval kellőképpen a hiteleseket! És senki nem mondta hogy szóljon bele a bíróságok működésébe,csak hogy hívja felafigyelmet a jogkövető magatartásra még akkor is ha ezzel precedenst teremtenek és a bankoknak betartanak.
Ugyanis, ha már annyira Európaiak vagyunk,akkor ebben is Európainak kellene lenni. Mert már unakmals hogy ami a anygtőkének nem jó, abban Balkániak vagyunk, ami meg jó, abban a legnagyobb Európaiak!
"A Fidesz miért rongyoltaát a banki hiteleseket? "
"De milyen jó, hogy van az echo tv aki megmondta az embereknek, hogy lehet a bankokat perelni"
Az Echo tv erősen Fidesz-közeli... Magadnak mondasz ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!