Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van most ez a sok...

Miért van most ez a sok tüntetés, mi történt a nagy Fidesz és Orbán hívőkkel, ébred a nép?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok teljesen megdöbbenve ezen, esetleg nem tudták a Fidesz szavazók, hogy ilyen intézkedések lesznek, elfelejtették az 1998-2002-ig tartó időszakot?
2011. jún. 10. 09:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Még egy értelmiségi bekapcsolódott a politizálásba: Tomasz13.
2011. jún. 10. 12:00
 12/20 tetris ***** válasza:
32%

Olyan érzésem van, mintha a kérdező szinte elvárná azt, hogy megbukjon a jelenlegi kormány. Vajon mi jöhetne helyettük?

Bár előbb ébredt volna a nép, amikor még az Mszp volt hatalmon!!!!

A sok tüntetést sem értem. Ha egyszer nem telik az országnak arra, hogy eltartson ennyi rokkantnyugdíjas, meg 40 éves nyugdíjas belügyest, akkor nem telik. Mi nem érthető azon, hogy ha valamire nincs pénz, akkor nincs.

Persze, hogy megérdemlik a tüzoltók, hogy előbb elmehessenek nyugdíjba, de sajnos nem futja az államháztartás pénzéből. Mit kell ezen tüntetni? Tüntetéssel majd több pénz lesz? Végül is elmehetne itt tüntetni bárki közülünk! Nővérek, sofőrök, villanyszerelők, postások, kútásók, ..... mindenkinek több járna, de most nem tudnak többet adni. Ez van.

2011. jún. 10. 12:52
 13/20 anonim ***** válasza:
18%

Ezt hívják parasztfelkelésnek.

Felébred a sok hülye,és sír,hogy a MSzP jobb volt!

Persze ha a választások előtt mondta nekik valaki,hogy nem lessz jó a fidesz,a mszp lejáratta magát,még van 2-3 párt,onnan válogassanak,csak annyi válasz jött rá,hogy a mszp-től csak jobb lehet.Most meg sírnak,hogy mi lesz,mert ettől a fidesztől még a mszp is jobb volt...

Akinek nem inge,ne vegye magára fideszesek közül.

2011. jún. 10. 15:07
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

12:52

"Olyan érzésem van, mintha a kérdező szinte elvárná azt, hogy megbukjon a jelenlegi kormány. Vajon mi jöhetne helyettük?"

A Fidesz helyett az MSZP jöhet, mert az a legszervezettebb ellenzéki párt.

A kérdező szimplán nihilista. Neki már nem fontos semmi, nem vár semmit a jövőtől, nincsenek céljai. Csak egy dolog élteti: NEAZORBÁNNEAZORBÁNNEAZORBÁNNEAZORBÁN.

Vannak még így 1-2 millióan az országban. Többnyire ugyanazok, akik minden témánál egy idő után benyögik, hogy bezzeg Kádár idején milyen jó volt :))))

2011. jún. 10. 16:24
 15/20 anonim ***** válasza:
43%
Csalódnak a fideszbe az emberek, nincs munka nincs mit elosztani...esélyt kell adni még 1-2 évet, aztán komolyabban számon kérni Orbánt!
2011. jún. 10. 17:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk én elég morcos voltam, de aztán megnéztem pl. egy bérkalkulátort és ott volt, hogy mennyi lesz jövőre, meg mennyi azután és úgy voltam vele, hogy jé ez tényleg jobb lesz.
2011. jún. 11. 00:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Az inflációt is megnézted "előre", mert akkor Te vagy az Isten!

A parlamentben a helyed!, a király jobb keze leszel...

2011. jún. 11. 07:10
 18/20 anonim ***** válasza:

"Az inflációt is megnézted "előre", mert akkor Te vagy az Isten!

A parlamentben a helyed!, a király jobb keze leszel..."

Az infláció teljesen elfogadható. Viszont hallottál már a deflációról és annak káros hatásairól?

2011. jún. 11. 09:54
 19/20 anonim ***** válasza:

ma 07:10

Van olyan ország, ahol az inflációt évről évre adócsökkentéssel próbálják kompenzálni? Nincs, abszurd is lenne, szóval ne beszélj hülyeségeket.

2011. jún. 11. 13:11
 20/20 anonim ***** válasza:

9:54

Sajnos 2-5 éve stagfláció jellemző a gazdaságunkra , sőt

az eladósodás (20000 millárd körüli), amit Ordán sem fog

2-3év alatt megoldani...esetleg a pénzvilág átütemezi a szörnyű nagy tolvajlást..!

2011. jún. 12. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!