Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van most ez a sok...

Miért van most ez a sok tüntetés, mi történt a nagy Fidesz és Orbán hívőkkel, ébred a nép?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok teljesen megdöbbenve ezen, esetleg nem tudták a Fidesz szavazók, hogy ilyen intézkedések lesznek, elfelejtették az 1998-2002-ig tartó időszakot?
2011. jún. 10. 09:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
24%

1998-2002 egy nagyon sikeres időszak volt, és eddig a 2010-2022-es Orbán-kormányzás is jónak ígérkezik :)))

Tüntetések meg lesznek. Gyurcsány és nyugdíjas rajongótábora mindig fog tudni rendezni ilyen pár ezer fős piknikeket.

2011. jún. 10. 09:06
 2/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem sok eltévedt lelket láttam még, mint ez az első válaszoló. :D

Egyébként teljesen igazad van, kérdező. Néhányan most térnek észhez, hogy hoppá, lehet ők is hazudtak és ők is mocskosak, és csak elveszik az emberektől a pénzt, utcára küldenek sok embert ahelyett, hogy egy jó gazdasági programmal munkahelyteremtésbe kezdenének. Ez sem menne egy csapásra, de hosszú távon ez lenne az eredményes, jó döntés, nem az, hogy leépítünk mindent. Nem csoda, hogy tüntetnek, ha az én zsebemből vennék ki a pénzt, én is mennék miatta az utcára tüntetni.

2011. jún. 10. 09:16
 3/20 anonim ***** válasza:
50%
Nelégy csőlátó,nézz körül Európa szerte.Ottis lesznek-vannak megszorítások!
2011. jún. 10. 09:34
 4/20 anonim ***** válasza:
38%
8 év semmit tevés hazudozás után, meglepte az egyszerű embert, hogy történik is valami. Egyeseket a változás megrémít. Kimegy az utcára elmondja a kis gondját és hazamegy. Nincs ezzel semmi gond.
2011. jún. 10. 09:44
 5/20 anonim ***** válasza:
67%
Igen én is azon csodálkoztam hogy az elmúlt 8 év alatt elfelejtették az emberek, hogy mi is volt az első fidesz kormány alatt. Miért gondolták hogy most másként lesz?
2011. jún. 10. 09:52
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Hidegzuhanyra ébred a nép, nem a szép eszmékben csalódtak, a bőrükre megy a játék.
2011. jún. 10. 09:57
 7/20 anonim ***** válasza:
12%
Olyan 1% tüntet, aki amúgy sem rájuk szavazott.
2011. jún. 10. 10:20
 8/20 anonim ***** válasza:
13%
Nem most fekszenek l aludni nemsokáig voltak fel hamar lepihentek!
2011. jún. 10. 10:32
 9/20 anonim ***** válasza:
23%
Hát igen! Elszomorító, hogy 2002-2010 között elég sokan aludtak vagy valami álomvilágban éltek. Vagy nem tudom mit csináltak, de még mindig ott tartanak, hogy k...a mindegy ki csak ne a Fidesz meg OV. Mondjuk azt sejtettem, hogy sokan lesznek olyanok is akik majd nagy csodákat várnak, ha pedig nem lesz varázsütésre jólét, akkor hú de kitérnek a hitükből. Felettébb érdekes hogy ezen a kormányon aztán számon kér ám mindenki mindent, miközben fletó alatt jobbára csak dobzsékat bólogatott (mert a nagy hitel az keell!), még korábban meg kézzel lábbal védte a Bokros-csomagot, hogy erre mennyire de mennyire szűksége volt van az országnak ecetera-ecetera. Az itt az alapvető baj Kedves Kérdező és mindenki, hogy sokan f@szverésből akarnak megélni, tüntetnek itt a kolbászkerítésért meg repülő sült galambért! A többiek meg addig dolgoznak!!!
2011. jún. 10. 10:36
 10/20 anonim ***** válasza:
Csak az a baj hogy nálunk a hitből való kitörés az azt jelenti na majd most jól elmondom a kis csaádom, barátomnak, ahelyett vonúlna a nép ki eléjük mert máshogy sose tudunk velük beszélni !! úgy hogy aki tüntet meg mi a lószar elérik vele pár embert lecsuknak majd fizeti az adózó az ellátását akit le csuktak mert minek voltál ott! Viccesek vagyunk emberek gondoljunk bele USA=királyi udvar HUNGARY=udvari bohóc ki milyen rangba! jól csináljuk nincs is baj még viccesek vagyunk!
2011. jún. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!