Most akkor az, az ember aki a bányában lehúzott 25 évet, de nem éri el a nyugdíj korhatárt is aggódhat a nyugdíja miatt?
Nem!,őket nem fogja érinteni az átalakítás.
Illetve annyiban hogy nem nyugdíjnak fogják nevezni az ellátását.Összeg változatlan marad.
Naná!
A "társadalmi igazságérzet" előbb-utóbb utol fogja érni a bányászokat is, - mint mindenkit.
Jó hogy így kitaláljátok itt magatoknak a gyakrikérdéseken.
Ennél világosabban nemlehet kifejezni minthogy CSAK A RENDVÉDELMI DOLGOZÓKRA. Mivel ők ok nélkül kapnap 230ezer forintos nyugdíjat. Kevesebb mint 20 év munkaviszony után.
Egyébként sincs magyarországon akkora bányászat, hogy most visszahívják dolgozni őket, ellenben rendőrség van.
Lehet lepontozni, de gondolkodjatok már csak egy kicsit.
"...Mivel ők ok nélkül kapnap 230ezer forintos nyugdíjat. Kevesebb mint 20 év munkaviszony után...."
Ha nem tudsz valamit, kérdezzél, - nem szégyen kérdezni, - annál nagyobb szégyen viszont elhitetni másokkal, hogy tudsz valami olyat, amiről valójában halvány lila gőzöd sincs!
12:12
Rosszul állsz hozzá a dolgokhoz. Te egy szélsőséges példát mutattál be nekünk. Képzeld, én is ismerek egy embert, aki 38 évesen nyugdíjas. De ő tudod hogy lett az? Úgy, hogy előbb katonaként szolgált, majd beállt a határőrséghez, majd mikor azt megszüntették sima rendőr lett. Az egyes szakmáknál adódott össze olyan sok korkedvezmény, nem csak a rendőr évei alatt. Mellesleg ő nem keres 230 ezret, szerintem az se, akit te ismersz. Vagy te hazudsz, vagy ő. Azt el tudom képzelni, hogy ezzel dicsekszik, miközben úgy kapja kézhez a 230-at, hogy a nyugdíj mellett dolgozik.
És ha már szélsőséges példánál tartunk: Én ismerek egy 80 éves bácsit, aki keményen dolgozik, mert szereti amit csinál, és még bírja. Ezek szerint pazarlás 65 év után nyugdíjt fizetni az embereknek, mivel ők igazából bírnák tovább is, csak biztos mindenki rájátszik a dolgokra. Na csak ennyit arról, hogy itt eldöntjük más emberek sorsát, miközben fogalmunk sincs, hogy igazából mit is kell kiállniuk a munkahelyükön.
Ne felejtsd "jóindulatú útmutatásodat" akkor sem, amikor a visszafoglalkoztatottak szarrá fognak többek között téged is bírságolni - a "társadalmi igazságérzet" jegyében!
Tucatjával ismerek olyan embereket, akik korkedvezménnyel mentek nyugdíjba a rendvédelemből, ebből egy (!), azaz egyetlen egy embernek haladja meg a kettőszázezer forintot a nyugdíja, - Ő ezredesi rendfokozattal ment nyugdíjba.
Ez valóság, - nem vízió, amivel Te jöttél.
Ne füvezzél, ha nem bírod!
13:00
Jé, tényleg, erre még nem is gondoltam, hogy ezek után biztos teljesíteni fogják a bírság-kvótát. De így, hogy mondod tök logikus. Biztos rohadt mérgesek lesznek, és mivel puccshoz túl kevesen vannak, tuti, hogy az "ügyfeleken" töltik majd ki a haragjukat.
Én is biztos a kárörvendőkkel b.sznék ki, akik tapsoltak az alkotmányos jogom eltiprásához.
Egyébként én vagyok az, aki füvezik...De én bírom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!