Ha van egy "ismerősöm", aki valószínűleg úgy rokkantnyugdíjas, hogy semmi baja, akkor mi a teendő?
Kedves Pedro!
Erre itt ne is keress magyarázatot! Nekem egyszer egy "Szerintetek lehetséges -e...?" kezdetű nem válaszom törölték és én sem értettem mi lehet rasszista vagy trágár egy "NEM" szóban. Három betű N egy E és egy M, mi lehet ezzel a gond? Talán kedves cenzorunk az N betűben a nemzetszocializmus kifejezést vélte felfedezni? Esetleg az E betűbe látta bele Adolf Eichmann nevét? Vagy netán az M betűben vélt felfedezni magyarellenességre utalást?
Nem olvastam el válaszokat.
Édesapám idegi alapon 60%-os rokkant. Nehéz dolgokat cipel, fut és biciklizik minden nap.
Szánalmas dolog ez. A mai Magyarországot mutatja. Soha ne kapj rokkantkártyát, rokkantigazolványt...
Árulkodj tanárnéninél!
Ja,hogy nem első osztályos vagy,csak elsős szinten vagy?
És ha a látásával van baj?
Én is ismerek olyat,aki alig lát,de tud táncolni,tud nehezebb dolgokat vinni.Tudja mi hol van,nem nyúl a késekhez,nem vág,de egy járólapot el tud vinni.
Nem tudom,mi olyan élvezet árulkodni!?
Így is van, kedves kérdező, csakis szépen, kulturáltan, ahogy az hozzád illik...
Pedro
"Azért te egy fokkal ocsmányabb vagy"
Miért is?
Nem a JOGOSAN leszázalékoltak ellen beszélek, hanem a KAMU rokkantosításról!
Ha rám hallgatsz, nemes egyszerűséggel besárgulsz - az ügyefogyott irigységtől!
- Az, hogy valaki nem csúszik-mászik - annak érdekében, hogy körbesajnálják, - még lehetnek olyan fájdalmai, amitől nagy eséllyel összeszarnád magadat.
Tovább megyek: Sok, nap mint nap elviselhetetlen fájdalmat elviselni kénytelen embert nem is százalékolnak le, hanem gyógyszereket kénytelen zabálni, amíg az orvosok úgy ítélik meg, hogy lehet még bőrt lehúzni róla, - utána pedig mehet a "társadalmi igazságérzet" kukájába az illető, mint egy koszos rongy.
De ha ő jelentget benneteket fel,akkor a nyugdíjbiztosító!
Ők intézkednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!