Hogy lehet ennyire össze-vissza beszélni?
Nos a fentiekből tökéletesen látszik, hogy MINDEGYIK kedves politikusunk igencsak szereti a saját szája íze szerint értelmezni a dolgokat... És persze mindannyian MINKET néznek hülyének.
Szerintem pedig ŐKET kéne lapátra tenni. Mindegyiket.
Pedro
"Pedro"
És aztán mi lenne ha lapátra tennék őket?
Jönne valami idióta aztán úgy járna ,mint Robespierre.
Mindig a helyzetből kell a legtöbbet kihozni.
13256465621641
Azért ne legyél igazságtalan, erhnn-től még nem olvastam ilyesféle hazaárulózást...
18:46
Igen, sajnos lehet, hogy igazad van... De ettől engem még felháborít amit velünk, és az országgal művelnek. És nem tudom úgy szemlélni, hogy "Mindig a helyzetből kell a legtöbbet kihozni." Ha ez így lenne, akkor nem lenne fejlődés, hiszen NEM MINDIG LEHET az adott helyzetből a legjobbat kihozni - van amikor magát a helyzetet kell lecserélni.
Pedro
Lehet, hogy még nem tudod, de Gyurcsány és Orbán megegyezett 2006 előtt, hogy váltásban fogják kormányozni Magyarországot. Egyben Fletó megmondta Vityának, hogy a stílus marad, neki is be kell állni a sorba mert másképp nem lesz lóvé. Hát így lehet ennyi baromságot összehordani.
Az egész elképzelésbe egy kis porszem esett: a nép. Az a hülye nép 2006-ban ismét a szocikat választotta meg. 2010-bem aztán a porszem javított a fineszesek kerültek hatalomra, de a helyzet változatlan maradt. Az össze-vissza beszélés folytatódik!
Mindenért a porszem a felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!