Ha 2010-ben a jobboldali szavazók nem egységesen szavaznak, hanem megosztva a Fidesz, Jobbik és a MIÉP között akkor előfordulhat-e, hogy nem lesz kormányváltás?
Én nem vagyok otthon a politikában, csak azt tudom, hogy a sok rossz párt közül NEM a fideszre szavazok. Nekem a szüleim anno azt magyarázták, hogy Orbánnak csak a pénz kell (nyilván a többieknek is), de Orbán nem tudja irányítani az országot. Az újságban, TVben, meg mindenhol az van, hogy 'az MSZP így, meg úgy, azt a kormányt le kell váltani, nem lesz az úgy jó...stb...' A lényeg az, hogy bármi, amit Gyurcsány próbál intézkedni, azt Orbán kivétel nélkül mindig kritizálja.
Na, én ezért nem szavaznék a fideszre.
Igen, a Likud azt hiszem.... :S (nem tudom hogy írják)
Orbán hülyesége ez az egy a tábor egy a zászló. El kellene fogadnia, hogy rajtuk kívül vannak még jobb oldali pártok, és esetleg koalícióra lépni velük... Ezért nem nyertek a 2006-os választásokon sem. Tanulhatnának belőle.
Úgy gondolom, hogy lesz kormányváltás akkor is, ha a Jobbik szavazói nem szavaznak át a Fideszre. Ha meg mégis alul marad a Fidesz, de legalább a Jobbik bejut a Parlamentbe, az sem "baj", sőt. Orbán Viktor most valóban csak szájkaratézik, hogy így a kormány, úgy a kormány, előre hozott választás kelle. A Jobbik a maga módján legalább próbál csinálni valamit. És így lesz ez akkor is, ha bejhutnak a Parlamentbe. Ha megismétlődne a helyzet, a Jobbik leváltaná a kormányt, nem csak mondaná.
Orbán megannyiszor elzavarhatta volna a kormányt, de nem tette, mert ő ezt demokratikus úton akarja intézni. Csak megjegyezném, hogy már majd' egy éve annak, hogy felbomlott az szdsz-maszop koalíció, a maszop kisebbségben kormányzik TÖRVÉNYTELENÜL! Hisz az emberek nem egyedül a maszopot választották meg! Orbán mégis hagyja, hogy törvénytelenül kormányozzanak, főleg most, hogy válság van és a maszop októbertől idáig még szart se csinált. Hát ezért nem szavazok a Fideszre.
Azért nem szavaznak a Fideszre, mert ők sem jobbak a Deákné vásznánál.
Változást akarunk és a Fidesz sem jobb az Mszp-nél.(jobbra húz, de nem jobboldali)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!