Ha 2010-ben a jobboldali szavazók nem egységesen szavaznak, hanem megosztva a Fidesz, Jobbik és a MIÉP között akkor előfordulhat-e, hogy nem lesz kormányváltás?
Azért nem a Fideszre szavazok, mert egyrészt a Jobbik még csak jót csinált és nekik van egyedül elfogadható programjuk az én számomra.Másrészt pedig ha Orbán Viktor olyan nagyon meg akarná buktatni a kormányt, szerintem már megtudta volna.Meg össze-vissza szidja a kormányt, hogy most már mondjon le, aztán máskor meg 12-szer együtt szavaz a szocikkal?Viktor csak szájkaratézik.Ezért szavazok a Jobbikra.Egyébként úgy is lesz kormányváltás,
ha nem szavaz egységesen a jobboldal.
Másodiknak írom: hogyan lesz kormányváltás? A Fidesz nem lépne koalícióra a Jobbikkal szerintem, és megint marad a jobboldal ellenzékben.
A közvélemény-kutatásoknak nem hiszek, hogy ennyire vezet a Fidesz. Sok baloldali szavazó inkább nem árulja el kire fog voksolni, aztán az urnánál meg behúzza az X-et az MSZP-re.
Azért mert nincs eldöntve, hogy akkor most a fidesz fog nyerni és csak akkor van kormányváltás ha a fideszre szavazol. Ez csak rajtunk szavazókon múlik (elvileg).
Miért nem a fideszre szavaznék?
- Mert én nem látom be miért kell(ene) felváltva megszavazni a fideszt és az emeszpét. A fidesz már "bizonyított". Egy fokkal sem jobb mint az emeszpé. Ráadásul kolompár orbán viktóriára nem szavazok! Így is el vannak szállva maguktól a cigányok, túl sokat engednek meg maguknak. Itt az ideje, hogy végre valaki odacsapjon. Én a Jobbikra fogok szavazni és remélem még sokan ezt teszik.
Méghogy a fidesz nem lépne koalícióra a Jobbikkal?
Nem a fidesz tesz szívességet a Jobbiknak, hanem fordítva. A fidesz az ördöggel is koalícióba lépne, csakhogy kormányon legyen. Neki ez a lényeg, meg hogy minél több pénzt rakjon zsebre.
Fogalmazzunk úgy, hogy a Jobbik nem lépne koalícióra a fidesszel. Ha megtenné nagyot csalónék benne.
Úgy látom (a lepontozásokból), hogy fidesz párti kérdezővel van dolgunk. Reménykedj csak kedves kérdező.
Csak tudod az a baj, hogy ha most(2010) megint kormányra kerül a fidesz és lósz@rt se csinál majd, nem dörgölhetem az orrod alá, hogy mi megmondtuk. Mint ahogy most sem tehetem, azokkal akik anno annyira nyomták, hogy "igen, igen", mert most meg ők szidják az emeszpét a legjobban.
Olyan sz@rban van már sajnos az ország, hogy ehez RADIKÁLIS változás KELL!!!
Még annyit, hogy én nem cigányoztam le orbánt. Azt te olvastad bele, ami nincs is benne.
Én csak annyit írtam, hogy a fidesz kormányzása alatt is virágozni fog a cigánybűnözés, mint most.
Tudom, hogy nem te cigányoztad le, azt a hozzászólást már törölték is ha jól látom.
Nekem a Jobbik programja tetszik, ne legyen félreértés, csupán néhány ideológiai elképzelésem más. De ami legjobban aggaszt az az, hogy ha a Jobbik nem kap elég szavazatot akkor a szavazatok elvesznek, ha pedig kapna mondjuk 5-6%-ot, akkor azt lehet, hogy a Fidesztől vonná el. Kormányt váltani pedig csak nagy párt tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!