Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted jó ötlet volt...

Szerinted jó ötlet volt belépni az EU. -ba?

Figyelt kérdés
válaszod indokold, kérlek!
2011. jún. 2. 09:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%

Én rohadtul bánom, hogy beléptünk. Az egyik válaszoló azt írja hogy milyen jó, hogy már nem kell határokon várakozni meg menekültek közt álni. Tiszta agyrém!!!

Következő azt írja hogy ha nem lépünk be nagy vámot b@szt@k volna a magyar termékekre. (barátom ennek az uniosdinak köszönhetően már nincs is Magyar termék.

Szóval nagyon nem jó. És még rosszabb lesz.

2011. jún. 2. 10:21
 22/29 anonim ***** válasza:
09.50 -es. Kérlek tedd le a távirányítót állj fel a tévétől és nézz szét az országba. Ekkora sületlenséget még életembe nem hallottam. Még, hogy unokáink büszkék lesznek!!! Hihetetlen.
2011. jún. 2. 10:27
 23/29 anonim ***** válasza:
10.21 - nem az EU-ba lépés miatt nincs magyar termék. azért nincs magyar termék, mert az állam bácsi mindent , ami a keze ügyébe került eladott a külföldieknek, nézd csak meg most vásároltuk vissza a mol részvények 20%-át, 4-szer drágábban,mint amennyiért anno eladtuk. hát gratulálok. ez nem az EU hatásköre, semmi köze hozzá,hogy idióta vezetésünk volt,akik így próbálták a hitelfelvételt törleszteni.
2011. jún. 2. 11:12
 24/29 anonim ***** válasza:
Briand páneurópáról már én is hallottam! :D lehet,hogy most is ez lesz a vége..persze ez csak a távoli jövőt érinti majd, nem iszem,hogy 5 év múlva így elmosódnának a határok..talán az unokáinkat ;)
2011. jún. 2. 11:14
 25/29 anonim ***** válasza:
Marha jó, hogy nem kell útlevél, de ha majd eladják a földünket, amiről semmi szabály nem született (hála Orbánnak és annak, hogy szerinte az EU-ellenes lett volna), akkor majd leshettek, hogy minek kellett belépni ide.
2011. jún. 2. 14:31
 26/29 anonim ***** válasza:

Az EU ad pénzt, s közben ukázba adja azt, hogy mire szabad költeni. Meg kell nézni, hol tartott Magyarország az EU-ba lépés előtt, s hol tartunk most.

El kell gondolkodni azon, hogy az EU vajon miért fogad be minden jött-ment országot, hogy csatlakozzon. Csak nem azért, hogy a nagy hal megegye a kicsit? Vagy ti azt gondoljátok, az EU egy szeretetszolgálat, s minden vágya, hogy felvirágoztassa Szerbiát, Magyarországot, Romániát?

2011. jún. 2. 14:45
 27/29 anonim ***** válasza:

Határozottan nem volt jó ötlet!

Szinte már most meggyilkolta az Eu az országot.Semmi nem marad lassan a régi ,,örökségből" minden szinte külföldi kézben van ,ha meg nem hát akkor arra adnak támogatást,hogy hajráá írtsd a szőlősöd ,ne termelj x y z növényt!

Régen mennyi gyárunk volt mostmár meg szinte már saját anya földünk nincs.Cukor gyár is volt ,nem is került ennyibe egy kg cukor!

Jött az EU és még jobban a béka segge alá sodort minket.

Szép s jó ,hogy nem kell EU-n bellül útlevél mehet mindenki arra amerre lát ,de ebből ne lehet megélni.Az átlag magyarnak annyi pénze nincs,hogy a süllyedő hajról meneküljön.Mert lássuk be nem voltunk eddig se egy húh de jól menő ország de valamennyire meg lehetett élni.

Most meg sorra hallani.:ez x-y ennyibe kerül.. nincs pénz-nem volt elég pénze megfagyott saját otthonába...

Semmire nem jó nekünk ez a rakat sz*r csak arra hogy 2000 évet a kukába dobjunk!

2011. jún. 2. 22:24
 28/29 A kérdező kommentje:

"Kérdező! Hol, merre jártál már európában?"

Szlovákia

Szlovénia

Románia

Erdély (nem vagyok nagy "hazafias szívű" de valamiért szeretem külön említeni Romániától)

Bulgária

Szerbia

Macedónia

Görögország

Horvátország

Ausztria

Németország

Liechtenstein

Franciaország

Svájc

Belgium

Luxemburg

Hollandia

remélem nem hagytam ki semmit :)

nagy utazók vagyunk a párommal, bár most egy jó darabig itthon maradunk, mert augusztustól babázunk

2011. jún. 2. 22:46
 29/29 anonim ***** válasza:
jó nektek ;) és te mit gondolsz az elmondottak alapján a kérdésről?
2011. jún. 3. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!