Most mi a helyzet a családi pótlékkal? 3 gyerek után mennyi fog járni?
Figyelt kérdés
Ma olvastam a neten meg az újságban, hogy változtatásokra készülnek, sőt a nyugdíjminimumot is le akarják vinni 12000 ftra???2011. jún. 1. 17:09
31/35 A kérdező kommentje:
Ha egyesek, a rendes magyar dolgozó családok nem "potyogtatnának", ki a jó fene fizetné majd a nyugdíjadat néhány évtized múlva nagyokos??? Mert az én gyermekeim biztosan dolgozó emberek lesznek, amilyenek mi is vagyunk.
2011. jún. 10. 22:16
32/35 anonim válasza:
22:16
Ki a fr@ncnak lesz itt nyugdíja "nagyokos"?
Ffiként valószínűleg nem fogok 70 éves koromig élni. Ráadásul nem leszek 30 évesen eltartott özvegy mint a nők sok esetben. Ugyhogy ennyit a nyugdíjról. Ez is csak egy nagy élősködés. Én tudok anyit féretenni önnállóan is amiből öregkoromra megélek. De egyáltalán nem tetszik hogy én tartsak másokat.
33/35 anonim válasza:
Azért jó azt látni hogy nem csak én vagyok aki nem a nyugdíjából akar majd idős korában megélni, hanem a saját addigi munkájának gyümölcséből. A gyerekeim is megkapnak majd mindent ahhoz hogy boldog és sikeres emberek lehessenek, így nem az állam támogatására kell alapozni meg a hitelekre majd nekik sem. Csak folytatniuk kell majd amit én elkezdtem. Ennél nincs ma biztosabb jövő.
34/35 A kérdező kommentje:
Ha lennének normálisan munkahelyek normális bejelentéssel, lehet, hogy én is tudnék eltenni.
Lehet, hogy Ti is abból a fajtából vagytok, akik azért élnek meg jól és tudnak eltenni, mert mások güriznek nekik sz@rért-h@gyért és nincsenek normálisan bejelentve.
Vitát lezárom a részemről, Ti itt már azt írtok, amit jónak láttok, kérdésem törlöm a listámról.
Üdv!!
2011. jún. 11. 15:15
35/35 anonim válasza:
Ahogy mondod. Az a havi átlag 300 ezer nettó amit én előteremtek a dolgozóknak ( a szakemberek 400 ezret kapnak) azzal tényleg belőlük alapozom meg a nyugdíjamat. Azért ezt te sem gondolhatod komolyan. Jobb is ha törlöd a kérdést, elvégre a politikai oldal nem a gyenge idegzetűeknek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!