Most mi a helyzet a családi pótlékkal? 3 gyerek után mennyi fog járni?
Gratulálok azoknak a hozzászólóknak, akik kölköznek és sajnálják a pénzt a gyerekektől. Valószínűleg nem nevelnek gyereket és nem is akarnak.
Én nem azért szültem a két gyerekemet, mert pénzt akarok velük keresni, ugyanis nem vagyok cigány. Rendes munkahelyem volt, megdolgoztam azért, hogy 12200 forinttal az állam is hozzájáruljon a gyerekneveléshez, ne csak én az állam adójához.
Te pedig, ha sajnálod ezt az összeget a gyerekektől, akkor szégyelheted magadat.
A lányom ebédje az iskolában 7000 forint + egyéb kiadások, tehát ez az összeg éppen ezt fedezi. Nem értem, hogy neked ez miért jelent gondot? Tőled veszik el?
És még mielőtt bármi szarságot írnál ide, közlöm veled, hogy a normális anyukák és apukák dolgoznak azért, hogy a családjukat el tudják tartani. Itt az ingyenélők a koszos putris cigányok. Na ezeket kellene népírtani!
"Nem értem, hogy neked ez miért jelent gondot? Tőled veszik el? "
Igen. Leírom mégegyszer:
AZ ÁLLAMNAK CSAK ONNAN VAN PÉNZE AMIT A DOLGOZÓ EMBEREKTŐL ELVESZ.
Ezért be kell látnod, hogy nem igazságos, hogy olyanoktól vegyék el azt a pénzt amit te a gyerekedre költesz, akiknek nem jár ezért cserébe SEMMI. És te sem járulsz hozzá nekem semmilyen költséges hobbimhoz. Akkor te milyen jogon várod el?
ÉS akár hogy is van, a cigányokat is csak ezért utáljuk (én legalábbis) mert, mások által megtermelt lóvéből akarnak élni, ahelyett hogy a saját szükségleteiket saját munkából fedeznék.
Nem, az igazságtalan az Te vagy, mert bődületes marhaságot írtál itt le! Tudod mit? Kívánom Neked, hogy soha ne érjen nagyobb boldog, mint az a tudat, hogy a gyermekektől sajnálod a családi pótlékot. Azt hiszem, hogy 18 év munkaviszonnyal a hátam mögött megfizettem azt az adót, amiből jár nekem a családi pótlék. Én nem szülök orrba-szájba gyereket, és nem is megyek segélyért sírni (tisztelet a kivételnek).
A másik pedig, hogy egy gyermeket Te ne hasonlíts hobbihoz, mert lehet, hogy a cigánynak hobbi, de nekem nem. Fizettem én már eleget az államnak azért, hogy a gyerekeim biztonságban nőjenek fel.
Én nem csak azért utálom a koszosokat, mert nem dolgoznak, hanem mert undorító igénytelen fajta. Lopnak, csalnak, hazudnak, sírnak-rínak akkor is ha nem kellene. Tele van velük az összes börtön, és nagyon mocskosul tudnak viselkedni.
Kedves kolopele, Te még nem tudod, hogy egyszer fent egyszer lent??? Örülök, hogy jól megy Neked, de attól még nem kell ilyen magas lóról beszélni, láttam már több hozzászólásod is, és nem csodálkoznék, ha egyszer Te is pofára esnél.
ÉN nem vagyok újmagyar, nem szülöm halomra a gyermekeket és nem azért jön a következő, hogy abból a kevés családi pótlékból igyekezzem eltartani. De igenis jól jön és a főiskolás éveim alatt is melóztam és utána is és nem vetem meg a munkát.
De mint tudjuk, manapság az emberek nagy része minimálbérre van bejelentve, vagy semennyire...abból mégis hogy legyen nyugdíj? Pedig teszem azt, xy megkeresi a 250ezret, mert olyat tud és okos és ügyes és jól melózik, de min.bérre van bejelentve, abból hogy lesz normális nyugdíj? Hát ezért is lenne felháborító, ha még a csp-t is elvennék, mert ha másból nem, hát legalább abból igyekszem eltenni, mivel a férjem fizujából megélünk. De sajnos rengetegen nem és igenis számít néhány ezer Ft is.
"Azt hiszem, hogy 18 év munkaviszonnyal a hátam mögött megfizettem azt az adót, amiből jár nekem a családi pótlék."
De egyesek meg nem dolgoztak, nem tettek egy keresztbe tett szalmát se ezért a társadalomért, és mégis jár nekik a sok juttatás, ingyen lakhatás állami támogatás. És nem csak cigányokról beszélek. Sajnos a magyar nők között is rengeteg ilyen van. Ezért nem jó ez a rendszer.
"sírnak-rínak akkor is ha nem kellene."
De a magyar gyerekesek -most például te is- ugyanezt csinálják. Akkor mi a különbség?
"HOgyne rinyálnék, mi vár a gyerekeimre"
Például az, hogy GONDOSKODSZ róluk, mint "tisztességes magyar anyához" illik nem pedig másokra vársz hogy előteremtsék a lóvét amiből a palántáidat nevelgeted.
"ha már nekem diplomásként sem igen fog jutni 1-2 év múlva úgy fizető állás"
Miért akinek nincs gyereke annak fog? És mi lesz azokkal, akiknek diplomájuk sincs? Néha úgy beszéltek komolyan mondom, mintha csak ti lennétek a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!