A Fidesz miért csak a külföldiektől várja a valós termelő munkahelyek megteremtését? Ha szerinten nem így van, mondj rá példát hogy a magyarok számára is nyit lehetőségeket?
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:36
Messziről jött ember azt mond amit akar....
Ha annyira büszke lennél magadra és a cégedre,akkor itt reklámoznád és büszke lennél és nem azzal jönnél hogy nem akarod hogy zaklassanak.Egy linket beteszel ide,nem hiszem hogy bárki is zaklatna.
Nekem elég kamu szagu a sztorid személy szerint,persze nem mondom hogy nincs céged de nem hiszem hogy olyan nagy ahogy te itt beállittod!Szerintem te csak egy sima munkás vagy aki csak probálja magát itt fényezni!:)
Olvassátok el ezt a cikket, és megtudjátok:
1. Hogy miért nincs magyar kézben levő jól menő vállalkozás Mo.-n
2. Külföldön miért van
3. Hogy egy előző kérdésre (miszerint Mo. x év után megerősödik-e) a válasz miért nem
"Nem akarom magam megint dicsőíteni,"
Már ne is haragudj kedves kolopele, de ezt a mondatrészt egyszerűen nem hiszem el.
""kolopele válasza:
Na haver " a 42 évemmel talán"
Te most jól eláztattad magad.
Én belinkelném szívesen, csak hogy én " mivel sz@rul ment a buli" beadtam a vállakozóit és vadasban csinálom,nem szívesen csinálnék reklámot semmilyen hatóságnak. " akik itt azért meg szoktak jellenni"
Miért adtam be?
Mert annyival csökkent a megrendelésem hogy a számláim sem tudnám kifizetni! " ennyit a nagy fideszes fellendülésről"
Nem megyek munkanélkülire, de nem azért mert nem lenne jó egy kis plusz, de túl büszke vagyok hozzá. És amíg így valahogy elvagyok nem is fogok.
Te meg ne oiszd az észt, a nagy szavakkal min t egy anoním nagytőkés! Mert bukó!
""Olvassátok el ezt a cikket, és megtudjátok:
Te ezen csodálkozól?
Mindennel így van.
A fő bűnös meg maga a politika,hiszen minden úgy lett kitalálva hogy ha van egy jó ötlet és kellene az állam segítsége, azt csakúgy kaphasd meg a hejelsz gazdagon!
Ez az alapelv meg a gondolkodni és tenni akaró, főleg az inovatív embereket egyszerűen megöli.
Az élet minden területén ez van, a közmunkától az Eu s pályázatokig.
""kolopele válasza:
haver!
Engem nem érdekel hogy neked van-e gyárad vagy nincs.
Csak az már kicsit tenyérbemászó az akcentusodba, hogy egy bizonyos nézőpontból állítasz a politikáról be perspektívát, aminek a nagy magyar valósághoz semmi köze!
Legyen gyárad és szállíts külföldre, de akkor ne abból a szemszögből közelícsd a kérdésekre a választ, mert az így csak hencegésnek tűnik. Az okos ember meg szerény.
"""Ma is ha a bérek magasabbak lennének csak 15% al"
Az én cégem például 15% bérnövekedés hatására közvetve kb 30%-kal kevesebb (60 helyett 35-40) embernek tudna munkát adni a megrendelések visszaesése miatt. De szerintem túl optimista vagyok.
Én makrogazdaságról beszélek, és nem a leg lecsontosítottabb reálgazdaságról. "
A munkavállalók elég nagy része az enyémhez hasonló KKV-nál dolgozik. Hasonló jelenség szinte mindenhol előfordulna. Ami elég jelentős termeléscsökkenést, GDP-csökkenést és munkanélküliség-növekedést okozna. Közgazdász ugyan nem vagyok, de ez meg máris makrogazdasági szint.
Ja: a cégem 100% magyar tulajdonú, 70%-ban exportra termel, százmilliós nagyságrendű bevétellel, alig milliós nagyságrendű nyereséggel és többmilliós havi adót fizetünk. És ez csak egy a sokezer KKV közül. Plusz magasabb bérek miatt a multi is könnyen továbbállna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!