Fideszesek, szerintetek mi indokolja azt, hogy az európai országok vezetői közül Orbáné a legdrágább limuzin?
Orbán BMW-je legalább 250 milliójába fájt az adófizetőknek, még a német kancellár se használ ilyen drága autót, a francia elnöké pedig fele ennyibe sem kerül, pedig hát nem kicsit gazdagabb országokat vezetnek mint Orbán.

Egyéb véleményem van, leírom.
A diktátorok nagyon jellemző tulajdonsága a paranoia. Vagyis hogy pl. egy merénylettől a valóságos kockázatnál sokkal jobban félnek és a biztonsági intézkedéseik sokkal erősebbek, mint demokráciákban a hasonló szintű vezetőknek.
Másik jellemző tulajdonságuk a nagyravágyás és a felvágás, flancolás. Pl. az USA elnökét az európai vezetőknél erősebben vigyázzák, mert ő több ember szemében lehet célpont. Orbán meg azt képzeli egy szelfi vagy négyszemközti találkozó után, hogy ő az USA elnökéhez mérhető fontosságú politikus, ezért rá is hasonlóan kell vigyázni.
Egy torzult személyiségű embert látunk, akinek a 15 év korlátlan hatalom kikezdte maradék ítélőképességét és józanságát is. Most gyakorlatilag az őrült római császárok mintájára viselkedik. Lehet, megérjük még, hogy ez a BMW-je parlamenti képviselő lesz, ahogyan Caligula császár is szenátorrá választatta egyik lovát.

Ábszulúte az agyában lévő démonok és társai indokolja, hogy megsegedelmezve védekezzen a sok gonosz szellem ellen eme nemes ótóval, amire a zemberek is azt mondják, hogy:
"Igen, Viktorta: ezt megérdemled".

Már csak azért is érdekes nekem, mert a fideszesek még a szokásosnál is jobban utálják a BMW-seket és általában a BMW-t mint márkát, tőlük hallani a legtöbb BMW-s viccet. Már a BMW gyár Debrecenbe csábításán is csodálkoztam, de elkönyveltem úgy, hogy üzleti érdekük.
Gyanítom, kellett egy páncélozott autó és még mindig ez volt a legegyszerűbb lehetőség a cégnél, ahonnan megrendelték. Biztosan ebből volt éppen egy példány raktáron, például valamelyik orosz oligarchának vissza kellett mondania a megrendelést.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!