Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, szerintetek mi...

Fideszesek, szerintetek mi indokolja azt, hogy az európai országok vezetői közül Orbáné a legdrágább limuzin?

Figyelt kérdés

Orbán BMW-je legalább 250 milliójába fájt az adófizetőknek, még a német kancellár se használ ilyen drága autót, a francia elnöké pedig fele ennyibe sem kerül, pedig hát nem kicsit gazdagabb országokat vezetnek mint Orbán.

[link]

tegnap 22:07
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok és azért kell ilyen drága autó Orbánnak, mert megérdemli.
Fideszes vagyok és nem értek egyet azzal, hogy ilyen drága autóra lenne szüksége, de Gyurcsány biztos drágábbat vett volna.
Nem vagyok fideszes és ha csak ez lenne az egyedüli baj Orbánnal akkor egy boldog országban élnénk.
Nem vagyok fideszes, és felháborít, hogy gyakorlatiag mindenben sereghajtók vagyunk már, de a mi miniszterelnökünk flancol a legdrágább autóval.
10 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Egyéb véleményem van, leírom.

A diktátorok nagyon jellemző tulajdonsága a paranoia. Vagyis hogy pl. egy merénylettől a valóságos kockázatnál sokkal jobban félnek és a biztonsági intézkedéseik sokkal erősebbek, mint demokráciákban a hasonló szintű vezetőknek.

Másik jellemző tulajdonságuk a nagyravágyás és a felvágás, flancolás. Pl. az USA elnökét az európai vezetőknél erősebben vigyázzák, mert ő több ember szemében lehet célpont. Orbán meg azt képzeli egy szelfi vagy négyszemközti találkozó után, hogy ő az USA elnökéhez mérhető fontosságú politikus, ezért rá is hasonlóan kell vigyázni.

Egy torzult személyiségű embert látunk, akinek a 15 év korlátlan hatalom kikezdte maradék ítélőképességét és józanságát is. Most gyakorlatilag az őrült római császárok mintájára viselkedik. Lehet, megérjük még, hogy ez a BMW-je parlamenti képviselő lesz, ahogyan Caligula császár is szenátorrá választatta egyik lovát.

tegnap 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Ábszulúte az agyában lévő démonok és társai indokolja, hogy megsegedelmezve védekezzen a sok gonosz szellem ellen eme nemes ótóval, amire a zemberek is azt mondják, hogy:

"Igen, Viktorta: ezt megérdemled".

tegnap 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne sajnáljátok már a Kicsitől.
tegnap 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy ő a legjobb.
tegnap 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Már csak azért is érdekes nekem, mert a fideszesek még a szokásosnál is jobban utálják a BMW-seket és általában a BMW-t mint márkát, tőlük hallani a legtöbb BMW-s viccet. Már a BMW gyár Debrecenbe csábításán is csodálkoztam, de elkönyveltem úgy, hogy üzleti érdekük.

Gyanítom, kellett egy páncélozott autó és még mindig ez volt a legegyszerűbb lehetőség a cégnél, ahonnan megrendelték. Biztosan ebből volt éppen egy példány raktáron, például valamelyik orosz oligarchának vissza kellett mondania a megrendelést.

ma 06:23
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Kerdezo, csinalj magadnak sok kistesot !
ma 07:29
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 Veled ellentétben, nekem nem szokásom. Tipik fidesz szavazó.
ma 08:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ő fél a legjobban, így neki kell a legtöbb biztonsági berendezés
ma 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!