Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy is van ez a javaslat a 3...

Hogy is van ez a javaslat a 3 év családi pótlékról?

Figyelt kérdés
Szóval teszem azt, van egy gyerekem. Ha 3 éven belül nem szülök még egyet, akkor elveszik a családi pótlékomat, és majd csak akkor kapom újra, ha megszülöm a másodikat? Jól értelmezem?
2011. máj. 31. 21:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

iután az adókulccsal megnyomorítják a szegényeket most a szegény szülőket is lehetetlen helyzetbe hozzák

Kérdező! Bizony..jól értelmezted! ez lesz!!

ez is a szegényeket fogja sújtani

csak ezekután senki nem fog egyetlen gyereket se vállalni!!!!!

kolopele meg könnyen beszél, mert ha az ő lánya szülni fog nem lesz probléma..mondani is fogja neki...ohh...no problem...itt a kocsi...majd dolgozhatsz valami haveromnál havi egy milláért, aki pénzt mos...

mert ilyen helyzetben könnyű védeni a kormányt

2011. máj. 31. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Jobban érzed magad ha látatlanból egy komoly szaktudást igénylő munkát egyszerűen csak pénz mosásnak nevezel? De igazából nem érdekel az irigységed, a magyarok többségének úgyis csak erre futja. Azon viszont én is meglepődnék, ha a lányom felnőne, mivel mind fiú.
2011. máj. 31. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

eltérek kicsit a tárgytól és személyeskedni fogok:

kolopele helyében én is azt mondanám, hogy ez az ország

tökéletes mindenkinek mindenre megvan a lehetősége csak ügyesen!!

mert neki sikerült..

de mi van azzal a kb 200 vagy akár 500 emberrel aki vele együtt kezdett?

mindenkinek lett jó cége havi milliója?

nem hiszem

sokan eltüntek kolpele osztálytársai közül, vannak külföldön, van aki mekibe van van aki takarít vagy táblázó stb

tehát van egy ember az 100 ból akinek valami sikerült..

ez nem valami jó arány......ha mégis csak gazdag ismerősei vannak akkor meg magániskolába járt és a szüleitől örökölt

kolopele!! tudod mikor lenne jó ez az ország??

ha úgy lenne mint Svájcban vagy Ny-Németben, hogy egy sima buszsofőrnek is lehetne nagy háza kerttel nyaralója, külföldi út kéthavonta és spórolt pénz kocsi, mert nyugaton aki dolgozik tisztességesen annak van pénze

itt sok rendes dolgozó ember ( pl 30 éve közalkalmazott vasutas, ill tűzoltó, középiskolai tanár stb nincs meg a 160 ezer havonta...na ilyen nyugaton nincs

és ha majd a dolgozónak is meglesz a havi 600 ezer, akkor ne félj, dicsérni fogjuk a kormányt és nem fogunk tőled sajnálni havi 5 milliót sem, úgy ahogy az osztrákok nem sajnálnak egy OMV középvezetőtől havi 20 millát

de amíg itt ez a helyzet addig mi véresszájú prolik követeljük az emberhez méltó fizetést és követeljük az eddigi jogainkat, a nyugdíjunkat és a családi pótlélkunkat megvonás és minden nélkül!!!!

2011. máj. 31. 23:13
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Ha olvastad máshol amiket eddig leírtam akkor láthattad hogy nálam 400 ezer a szakemberek fizetése, mindez nettóban. De ha ennyi lenne a minimálbér akkor te is tudod hogy a gazdaság percek alatt összeomlana a mostani állás szerint. Vállalkozások, ezzel együtt munkahelyek szűnnének meg, mert egy vállalkozó aki örül hogy ki tud valami hasznot termelni az nem tud na ennyi minimálbért kifizetni. Az én helyzetem más, én megalkottam olyan technológiát az alapanyag gyártásban amit senki más, és ezt sikerült külföldre vinnem. Attól még a magyar ember dolgozik és a magyar állam kapja a rengeteg adót és járulékot, csak az üzleti rész a német társam kezében van. Az enyém a szakmai. Lesznek itt majd változások, de nem megy egyik-napról a másikra.
2011. máj. 31. 23:24
 15/15 anonim ***** válasza:

21.22-es

-Teljesen igazad van.

Kolopele.

-Lehet,hogy neked nem jelentene gondot akár húsz gyerek felnevelése sem,de sajnos az emberek java részének még egy is fejtörést okoz.Jó lenne ha már egyszer a szegények fejével gondolkodnál,és nem a gazdagokéval.Neked sikerült az élet,nekünk nem.A baj az,hogy osztod az észt eszetlenűl.

21.35-nek

A családi pótlékon kivűl semmi nem jár,ezt tessék már megérteni végre.Segélyt csak akkor ad az önkormányzat,HA valaki rászoruló és ezt igazolni kell de szigorúan!!!

21.44-nek

És akkor mi van ha 50.000 Ft-ot kap valaki az államtól egy gyerekre?Az olyan sok szerinted? Van gyereked? Na látod....De tisztázzuk:50.000 Ft-ra nem jön ki.Három évig adják a gyest,utána marad a 12.700 Ft családi pótlék, és ennyi.Inkább a 400.000 Ft-os nyugdijakat kellene sajnálni,a 90 éves nyugdijasoktól amiből örül szerencsétlen ha 10.000 Ft-ot lát, mert a többit hordják el a rokonok,vagy gyüllik örökségként a bankban.

2011. jún. 1. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!