Mit tudtok a 90%-os utazási kártyáról és emelt családi pótlékról? Ki kap - ki nem?
Figyelt kérdés
Szeptember óta nem kaptam emelt családi pótlékot mivel 18. életévemet betöltötte(betegség továbbra is fenn áll=ételallergia,asztma).
Viszont Január 1.-től újra kapok.(folyósításról értesítőt nem küldtek)
Érdekelne hogy utazási kártyát igényelhetek-e és ha igen akkor hová kell fordulni?
2011. márc. 8. 16:28
1/3 anonim válasza:
Felhívod a MÁK-ot ők aztán ott bejelneted a kérelmedet.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szívesen hívom,utóbbi alkalommal leordította nő hogy hogy lehetek ilyen hülye hogy nem tudom.És őt zaklatom(mint ha nem azért kapná a fizetést)
2011. márc. 8. 17:04
3/3 anonim válasza:
Én hetente 2* hívom őket, mert még mindig nem küldték az utazásimat, velem nagyon kedvesek, pedig már 3 hete folyton üldözöm őket. :) Még azt lehet, hogy van a MÁK honlapon, hogy írsz nekik. Ha megadod a telszámod általában másnap már fel is hívnak és tájékoztatnak. (én ezt is igénybe szoktam venni.)
De másképp nem lehet megoldani, ne hidd hogy majd egyszer észbe kapnak hogy "jajjj ez jár neked, tessék". Járj utána és pottyantsd le magasról hogy mi a véleményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!