Valaky tuhd valamit új emelt családi pótlékos bérletről? (Hatósági bizonyítvány emelt összegű családi pótlékról)
Ma szállok fel a buszra mutatom a családi pótlékos bérletet és ilyet szól a sofőr h nekem nem küldték e még meg az újat mert ez már nem érvényes, erre mondtam h még nem azt tovább engedett...Anyámat megkérdeztem és ő is mondta h nem kaptunk semmi újat, és ezen az van hogy aug31-ig érvényes.
( a kérdésbe a helyesírási hibák direkt kerültek bele mert nem akarta elfogadni a kérdést...Elég idiótán van megcsinálva h nem lehet egy ilyen kérdést kiirni..)
Szia, bocs hogy offolok, de megkerdezhetem hany eves vagy?
Mert lehet, hogy azert nem kuldik, mert jovo tanevtol(tehat szept.), betoltott 18 eletev utan egyetemet kezdessz, mert akkor mar nem jar a csaladi... En igy vagyok ezzel, nekem is aug. 31-ig lenne, de emiatt nem kapom meg...
Kerlek, ha van vmi ird meg ide, jo? Koszi.
Jah elképzelhető h az életkorom miatt nem küldik mert 20 évet betöltöttem az idei tanévbe és úgy hallottam h 20 éves a korhatár. Amúgy még középsulis vok és azért kaptam 20 éves korig.
Viszont mivel nem sikerült mindenkinek időbe kiküldeni az új kártyát ezért a közlekedési társaságok aug1-ig meghosszabbították az érvényességét a régi kártyának. Az előbb beszéltem a volánnal és ők mondták ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!