Útiköltség térítéshez nem elég csak a számla a bérletről? Ha nem, miért?
Figyelt kérdés
Eddig a cégnél csak a számlát kérték,és most kitalálták,hogy kell a bérlet.
Ez nem is lenne,gond csak hogy én autóval járok (oda-vissza 40-40km),és azt beszéltük meg,ha szerzek bérletről számlát leírják nekem úgy. Na de most,hogy kérik a bérletet meg vagyok lőve! MIért nem elég a csak a számla? Ezt jogilag meghatározzák vagy csak a cégnek szúrja hirtelen a szemét? Másnál is így van,hogy le kell adni a bérletet? Nem tudom így mi lesz...
2011. ápr. 29. 11:07
1/6 anonim válasza:
Hát eddig is csatolni kellett volna utólag a szelvényt a számlához. Az idei évtől még szigorúbbak az előírások.
2/6 anonim válasza:
Az lesz, hogy ha vettél bérletet, akkor a szerződésnek megfelelően ki fogják neked fizetni. Ha nem veszel bérleted, akkor nem. Mégis hogy várod el hogy kifizessenek neked egy olyan dolgot, amit nem is vettél meg?
3/6 A kérdező kommentje:
Úgy várom el,hogy ők ezt így felajánlották...bocs
2011. ápr. 29. 14:50
4/6 anonim válasza:
Változnak az idők, változnak a feltételek. Nyilván nem az életed végéig ajánlották fel. Mostantól lehet, hogy nekik is le kell adni a bérleteket utólag az elszámolás miatt. Akkor pedig nyilván nem tudják továbbra is felajánlani hogy elég a számla, és ne is vegyél bérletet. De ha így van akkor majdcsak kitaláltok közösen valami más módot a "támogatásodra".
5/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére már haladunk a megoldás felé!Köszi a válaszokat
2011. ápr. 29. 16:15
6/6 anonim válasza:
Jól értem hogy fiktív számlával játszadoztál eddig, és ez most megszűnt? És ezen háborogsz?
Képzeld, lehet épp az ilyen csalók miatt kell a bérlet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!