Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Útiköltség térítéshez nem...

Útiköltség térítéshez nem elég csak a számla a bérletről? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés

Eddig a cégnél csak a számlát kérték,és most kitalálták,hogy kell a bérlet.

Ez nem is lenne,gond csak hogy én autóval járok (oda-vissza 40-40km),és azt beszéltük meg,ha szerzek bérletről számlát leírják nekem úgy. Na de most,hogy kérik a bérletet meg vagyok lőve! MIért nem elég a csak a számla? Ezt jogilag meghatározzák vagy csak a cégnek szúrja hirtelen a szemét? Másnál is így van,hogy le kell adni a bérletet? Nem tudom így mi lesz...

2011. ápr. 29. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát eddig is csatolni kellett volna utólag a szelvényt a számlához. Az idei évtől még szigorúbbak az előírások.
2011. ápr. 29. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Az lesz, hogy ha vettél bérletet, akkor a szerződésnek megfelelően ki fogják neked fizetni. Ha nem veszel bérleted, akkor nem. Mégis hogy várod el hogy kifizessenek neked egy olyan dolgot, amit nem is vettél meg?
2011. ápr. 29. 13:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy várom el,hogy ők ezt így felajánlották...bocs
2011. ápr. 29. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Változnak az idők, változnak a feltételek. Nyilván nem az életed végéig ajánlották fel. Mostantól lehet, hogy nekik is le kell adni a bérleteket utólag az elszámolás miatt. Akkor pedig nyilván nem tudják továbbra is felajánlani hogy elég a számla, és ne is vegyél bérletet. De ha így van akkor majdcsak kitaláltok közösen valami más módot a "támogatásodra".
2011. ápr. 29. 15:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére már haladunk a megoldás felé!Köszi a válaszokat
2011. ápr. 29. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Jól értem hogy fiktív számlával játszadoztál eddig, és ez most megszűnt? És ezen háborogsz?

Képzeld, lehet épp az ilyen csalók miatt kell a bérlet is...

2011. ápr. 29. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!