Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a számla...

Mi a véleményetek a számla nélküli benzinkutakról, azt hallottam hogy ilyen helyeken akár 30ft-tal is olcsóbb a literje!?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 12:11
 1/4 A kérdező kommentje:
esetleg valaki aki ilyen helyen tankol írhatna címet is nagy segítség lenne,pest vagy buda előnyben!
2010. máj. 4. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Én itt szoktam, bár ez kimondottan dízel kút. Tényleg jóval olcsóbb, egyébként is nem csak mert nem kérek számlát. Ez Tétényben van a gyógyszergyárnál
2010. máj. 4. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ismerem az említett kutat, de annyit leszögezhetek, hogy nem szabad az igen olcsó kutakra menni tankolni. Azért, mert a benzin adaléknak nem megfelelő a keveréke, így az autó jobban fogja szeretni, tehát sokkal többet fog fogyasztani belőle! Pl. egy nevesincs kúton ha tankolsz 20 L üzemanyagot, az nem felel meg egy nevesebb kúton tankolt 20 L-el! Hiába kerül 30 Ft-tal olcsóbba literje, de sokkal hamarabb megeszi az autó, és odaveszik az olcsóság! Hidd el nekem, minőséget kell tankolni!
2010. máj. 4. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség... Nekem nevenincs-csel is 5.5öt eszik a PdTdi
2010. máj. 5. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!