A Jobbik a magyarellenes politikájával hogyhogy el tudta hitetni sokaknak azt, hogy a népért van?
Én úgy vettem észre, hogy a Jobbikosok csak két területet ismernek Magyarországon: BAZ-megyét, és a Rózsa-dombot. Tehát vannak a magyarok, akiket meg kell védeni a cigányoktól, meg a "fajvédő belpesti libsik", akik a magyarok ellen vannak. Ezzel párosul ugye az "űzzük ki a multikat" hozzáállás.
Szerintem rengeteg olyan magyar ember van, akinek a környékén nem élnek cigányok, és pl. a Tászkóban dolgoznak. Ők nem érnek el azzal semmit, ha "rendet raknak a cigányok között", viszont elvesztik a megélhetésüket, ha elmegy innen a multi.
A multiknak dolgozó emberek száma szerintem több tízezerre tehető. A jobbik érzésem szerint pont lesz.rja, hogy mi történik velük, csak tessen a szavazóbázisnak a pótcselekvés. Ez a fajta magyargyűlölet nem illik bele a jobbikosok által használt hazaáruló képbe?
"A Jobbik szinte sehol nem tudta legyőzni az LMP-t."
Az LMP-t mindenhol legyőzte. Volt ahol az MSZP-t nem.
02:05
"Hogy a jobbikosoknak alacsonyabb-e a végzettsége, azt nem tudom, de átlagban kevesebbet keresnek."
A keresetet legjobban a végzettség határozza meg.
"Ez igaz. Nekem sincs csak technikusi végzettségem, mégis a zsenialitásommal egy gyár tulajdonosa vagyok,"
Ahogy elnézem, zsenialitásodnál már csak szerénységed és helyesírási készséged lehet nagyobb (lásd: Fideszes vs. jobbik :)
"Az LMP-t mindenhol legyőzte. Volt ahol az MSZP-t nem."
Az LMP Budapesten legyőzte a Jobbikot. A Jobbik 11 helyen teljesített jobban, de csak azért, mert 6 helyen nem indult az LMP. Olyan körzet, ahol mindkét pártból indultak és a Jobbik legyőzte az LMP-t csak 5(!) volt. Ilyen eredmények mellett kijelenthetjük, hogy a főváros biztos nem Vona kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!