Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik a magyarellenes...

A Jobbik a magyarellenes politikájával hogyhogy el tudta hitetni sokaknak azt, hogy a népért van?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre, hogy a Jobbikosok csak két területet ismernek Magyarországon: BAZ-megyét, és a Rózsa-dombot. Tehát vannak a magyarok, akiket meg kell védeni a cigányoktól, meg a "fajvédő belpesti libsik", akik a magyarok ellen vannak. Ezzel párosul ugye az "űzzük ki a multikat" hozzáállás.

Szerintem rengeteg olyan magyar ember van, akinek a környékén nem élnek cigányok, és pl. a Tászkóban dolgoznak. Ők nem érnek el azzal semmit, ha "rendet raknak a cigányok között", viszont elvesztik a megélhetésüket, ha elmegy innen a multi.

A multiknak dolgozó emberek száma szerintem több tízezerre tehető. A jobbik érzésem szerint pont lesz.rja, hogy mi történik velük, csak tessen a szavazóbázisnak a pótcselekvés. Ez a fajta magyargyűlölet nem illik bele a jobbikosok által használt hazaáruló képbe?

2011. máj. 30. 19:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"A Jobbik szinte sehol nem tudta legyőzni az LMP-t."

Az LMP-t mindenhol legyőzte. Volt ahol az MSZP-t nem.

2011. máj. 31. 06:31
 22/26 anonim ***** válasza:

02:05

"Hogy a jobbikosoknak alacsonyabb-e a végzettsége, azt nem tudom, de átlagban kevesebbet keresnek."

A keresetet legjobban a végzettség határozza meg.

2011. máj. 31. 08:57
 23/26 anonim ***** válasza:
A végzettség kereset szempontyábú nem meghatározó.
2011. máj. 31. 12:14
 24/26 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Nekem sincs csak technikusi végzettségem, mégis a zsenialitásommal egy gyár tulajdonosa vagyok, és nagyon sokat keresek. De nem is vagyok jobbikos, hanem Fideszes. Az egyetlen jobbikos dolgozóm akkora tapló volt hogy el kellett küldenem. Tíz nagyon dolgos roma is van nálam, azokkal kötözködött folyamatosan. Ennyit a jobbikról.
2011. máj. 31. 22:00
 25/26 anonim ***** válasza:

"Ez igaz. Nekem sincs csak technikusi végzettségem, mégis a zsenialitásommal egy gyár tulajdonosa vagyok,"

Ahogy elnézem, zsenialitásodnál már csak szerénységed és helyesírási készséged lehet nagyobb (lásd: Fideszes vs. jobbik :)

2011. máj. 31. 22:04
 26/26 anonim ***** válasza:

"Az LMP-t mindenhol legyőzte. Volt ahol az MSZP-t nem."

Az LMP Budapesten legyőzte a Jobbikot. A Jobbik 11 helyen teljesített jobban, de csak azért, mert 6 helyen nem indult az LMP. Olyan körzet, ahol mindkét pártból indultak és a Jobbik legyőzte az LMP-t csak 5(!) volt. Ilyen eredmények mellett kijelenthetjük, hogy a főváros biztos nem Vona kedvence.

[link]

2011. máj. 31. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!