Amikor Orbán bejelent valamit, miért van mögötte 19 magyar lobogó? Nem lenne esztétikusabb egyetlen zászló?
Itt sem úgy tűnik, hogy egy zászló van a komisszár úr mögött.
"Kifogásolom még, hogy uniós tagállamként soha sehol nem használják a magyar mellett az Unió zászlóját, holott ez minden más tagállamban így szokás."
Angliában egy darab uniós zászló nem láttam még, pedig elég sűrűn megfordulok arrafelé.
19:03-as!
Én meg baromira nem szeretnék uniós zászlót sehol!
Csak tönretette az unió ezt az országot, nem volt így is elég baja...Rákényszerítette az országot a cukorgyárak lerombolására, a tokai szőlőtőkéink kivágására, a vizeink, és földjeink eladására, és ránk kényszerítették az IMF élősködőt, ami véglet, visszafizethetetlen hiteleket varrt a nyakunkba...és most csak egy pár dolog jutott az eszembe hirtelen, napokig soroljam???
21:53
ez is igaz...
De tudod hogy kettőn áll a vásár azért!!!
X éve mikor szavahattunk a unióra, csak a szépet, meg a jót ígérték...
Szerintem a magyarságunkat nem a sok zászlóval kéne kifejezni..Ez olyan mintha bizonyítani kéne (valakinek--magunknak?) hogy magyarok vagyunk...
Szerintem is szebb az egy zászló, nem kell túlzásba vinni.
milyen témák:)
Szerintem ennek szimbolikája van, és tudatosan csinálják.
Ez így azt sugalmazza, hogy orbán mögött felsorakozik az egész ország, akiket ő "képvisel" és "megvéd", nem pedig lerabol, mint arról egyesek (én is) meg vannak győződve.
Korunk átka a valami, a nihil, a nagy semmi ábrázolása és eladása valamiként, értékként, feldúsított látványként legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!