Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor Orbán bejelent valamit,...

Amikor Orbán bejelent valamit, miért van mögötte 19 magyar lobogó? Nem lenne esztétikusabb egyetlen zászló?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 18:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%

[link]

Itt sem úgy tűnik, hogy egy zászló van a komisszár úr mögött.

2011. máj. 30. 19:15
 22/29 anonim ***** válasza:
91%

"Kifogásolom még, hogy uniós tagállamként soha sehol nem használják a magyar mellett az Unió zászlóját, holott ez minden más tagállamban így szokás."

Angliában egy darab uniós zászló nem láttam még, pedig elég sűrűn megfordulok arrafelé.

2011. máj. 30. 19:17
 23/29 anonim ***** válasza:
18%
igazad van inkább olyan zászlók kellenének orbán mögé amire ki van írva hogy zsidó :D
2011. máj. 30. 19:20
 24/29 anonim ***** válasza:
89%
Hát hogy lássuk hogy ők magyarok. Ellentétben a hazaáruló gyurcsányistakommunista mszp vel.
2011. máj. 30. 20:12
 25/29 anonim ***** válasza:
80%

19:03-as!

Én meg baromira nem szeretnék uniós zászlót sehol!

Csak tönretette az unió ezt az országot, nem volt így is elég baja...Rákényszerítette az országot a cukorgyárak lerombolására, a tokai szőlőtőkéink kivágására, a vizeink, és földjeink eladására, és ránk kényszerítették az IMF élősködőt, ami véglet, visszafizethetetlen hiteleket varrt a nyakunkba...és most csak egy pár dolog jutott az eszembe hirtelen, napokig soroljam???

2011. máj. 30. 20:56
 26/29 anonim ***** válasza:
20.56: Ne sorold, mert mindazokért, amiket te felsoroltál, nem az EU, hanem a mindenkori korrupt, züllött magyar vezetés volt a felelős. Ők tették lehetővé, és ők idézték elő, hogy ez a helyzet kialakult. Miért nem döntötte romba az EU Szlovéniát, Szlovákiát, Észtországot vagy másokat? Miért csak nekünk nem vált be ennyire? Van persze az EU-val is probléma, de a mi bajainkat nem az EU okozta. Amit te írsz, az csak a szokásos magyar önfelmentő, felelősségelhárító mechanizmus.
2011. máj. 30. 21:53
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

21:53

ez is igaz...

De tudod hogy kettőn áll a vásár azért!!!

X éve mikor szavahattunk a unióra, csak a szépet, meg a jót ígérték...

2011. máj. 31. 09:53
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a magyarságunkat nem a sok zászlóval kéne kifejezni..Ez olyan mintha bizonyítani kéne (valakinek--magunknak?) hogy magyarok vagyunk...

Szerintem is szebb az egy zászló, nem kell túlzásba vinni.

milyen témák:)

2011. máj. 31. 10:03
 29/29 33/6 ***** válasza:

Szerintem ennek szimbolikája van, és tudatosan csinálják.

Ez így azt sugalmazza, hogy orbán mögött felsorakozik az egész ország, akiket ő "képvisel" és "megvéd", nem pedig lerabol, mint arról egyesek (én is) meg vannak győződve.

Korunk átka a valami, a nihil, a nagy semmi ábrázolása és eladása valamiként, értékként, feldúsított látványként legalább.

2016. nov. 26. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!